Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Survivor spoiler 28/01: «Βόμβα» στο Survivor 5 - Αποχωρεί άμεσα ο Σπύρος Μαρτίκας!

Φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο... λόγω ανωτέρας βίας

28 Ιανουαρίου 2022 11:39
Survivor spoiler 28/01: «Βόμβα» στο Survivor 5 - Αποχωρεί άμεσα ο Σπύρος Μαρτίκας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Αποχωρήσεις... επί αποχωρήσεων γίνονται στο Survivor 5, με τις δύο ομάδες να «φυλλοροούν» ως προς τους παίκτες, με τους οποίους ξεκίνησαν την φετινή περιπέτεια και τις διαρκείς εισόδους να δημιουργούν εντελώς διαφορετικές συνθήκες.

Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι έχουμε χάσει το λογαριασμό στις αποχωρήσεις, είτε μέσω της ψήφου του τηλεοπτικού κοινού είτε οικειοθελώς. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν ο τελευταίος που έχει φύγει χρονικά, τουλάχιστον επίσημα, αφού θα ακολουθήσει άλλος ένας, ενώ στην Ελλάδα βρέθηκε, με επεισοδιακό τρόπο, ο Θανάσης Μπέλλος.

Φαίνεται, όμως, ότι τον επόμενο καιρό πρέπει να ετοιμαστούμε για μια νέα αποχώρηση, που μπορεί να γίνει οικειοθελώς, ή να παρουσιαστεί ως αποχώρηση από το τηλεοπτικό κοινό. Και αυτή αφορά, τώρα, τον Σπύρο Μαρτίκα, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Survivor spoiler: Ο λόγος που αποχωρεί ο Μαρτίκας

Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Μαρτίκας έχει πρόβλημα με την άδεια του από τον φαρμακευτικό σύλλογο. Αυτή, όπως αναφέρθηκε, λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου και δεν έχει ανανεωθεί, γεγονός που συνιστά σοβαρό πρόβλημα για τον παίκτη των Μαχητών.

Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται σύντομα να τον δούμε να αποχαιρετά, με το Survivor να μετρά ακόμη μια απώλεια και την παραγωγή πιθανώς να αναζητά λύση, ώστε να τον αντικαταστήσει και να φέρει νέο παίκτη στη θέση του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share