Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: Πλάνταξαν όλοι στο κλάμα στο συμβούλιο - Αποχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Ο... κακός χαμός με τη «βόμβα» Κωνσταντάρα

27 Ιανουαρίου 2022 07:24
Survivor 5: Πλάνταξαν όλοι στο κλάμα στο συμβούλιο - Αποχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μικρό σοκ έφερε το συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5, με τον Θανάση Βισκαδουράκη να είναι εκείνος, που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης στο τελευταίο επεισόδιο, κάνοντας τους πάντες να πλαντάξουν στο κλάμα.

Συγκεκριμένα, το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor 5 ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, στο τέλος του συμβουλίου του νησιού, μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου. Αρχικά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να αποκαλύψει το μυστικό που του είχε αναφέρει η Μυριέλλα Κουρεντή καθώς θεώρησε άδικο το γεγονός πως οι Μαχητές δεν γνώριζαν τι σχέδια είχαν καταστρώσει οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας τους.

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποιος παίκτης είναι αυτός που αποχαιρετά οριστικά το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο. Αυτός που τελικά έφυγε ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο κακός χαμός με τη «βόμβα» του Λάμπρου

Ποιος θα περίμενε πως το επεισόδιο στο Survivor 5 θα είχε για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές εξελίξεις καθώς το μυστικό που αποκάλυψε χθες η Μυριέλλα Κουρεντή στον κοντινό της φίλο, Λάμπρο Κωνσταντάρα στάθηκε η αφορμή ώστε να γίνει ο κακός χαμός στο συμβούλιο του νησιού μιας και ο δημοσιογράφος αποφάσισε να το αποκαλύψει προκαλώντας σοκ στους υπόλοιπους παίκτες.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στον συμπαίκτη της ότι δυο Μαχητές της ζήτησαν να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση κάποιον αγαπητό παίκτη της ομάδας της, ώστε στην αποχώρηση να φύγει κάποιος από την μπλε ομάδα.

Έτσι, οι εντάσεις αλλά και τα κλάματα δεν άργησαν να έρθουν αφού η Ασημίνα ξέσπασε φανερά ενώ από την άλλη δεν δίστασε να ευχαριστήσει του Διάσημους για αυτή την αποκάλυψη.

«Αυτήν την βόμβα δεν μπορούσα να την ρίξω εγώ. Ίσως επειδή ήθελα να πιστεύω ότι το συμβάν έγινε μια φορά επάνω στα νεύρα. Το μοιράστηκα με τον καλύτερό μου φίλο, τον Λάμπρο κι αυτός θεώρησε σωστό να το πει.

Δεν θέλω να πω το όνομά τους αλλά ισχύει. Είναι αλήθεια και δεν μου άρεσε. Με έτρωγε. Αν ανοίξουν καλά τα μάτια τους οι μπλε, θα έβλεπαν ότι είναι δυο κοπέλες – η Ασημίνα και η Σοφιάννα – που έκαναν τα πάντα για την ομάδα», είπε η Μυριέλλα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share