Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

Survivor 5: Σκάνδαλο με τον Σπύρο Μαρτίκα - Έξαλλοι στην Ελλάδα με τον παίκτη των Μαχητών

Για ποιο λόγο τον κατηγορούν εκ νέου;

23 Ιανουαρίου 2022 14:22
Survivor 5: Σκάνδαλο με τον Σπύρο Μαρτίκα - Έξαλλοι στην Ελλάδα με τον παίκτη των Μαχητών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η συμμετοχή του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor 5 στην Ελλάδα, όπου ο Σύλλογος Φαρμακοποιών Πειραιά κατηγορεί τον εργαζόμενο στον ίδιο χώρο παίκτη των Μαχητών για αθέμιτο ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα υποστηρίζεται πως η συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του δίνει πολύ μεγάλη δημοτικότητα η οποία στη συνέχεια θα αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά, ενώ και μέσα στο παιχνίδι υπήρξαν αντιδράσεις για τον κόσμο που είχε μαζέψει για να τον ψηφίσει.

Στο Open Weekend βέβαια μίλησε και ο Πρόεδρος Φαρμακοποιών Πειραιά, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες που έχουν γίνει, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο την ίδια στιγμή ότι η αποχή από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες είναι καθόλα νόμιμη.

Τι ισχύει για την οικογένειά του

Το Survivor 5 βρίσκεται μόνο μια εβδομάδα στον αέρα του ΣΚΑΙ και ήδη όλοι έχουν να συζητούν για τον παίκτη των Μαχητών, Σπύρο Μαρτίκα.

Ο 45χρονος φαρμακοποιός κατάφερε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες να κάνει άνω κάτω την παραλία των Μπλε αλλά και των Διάσημων. Στην πρώτη ψηφοφορία προς αποχώρηση βγήκε μπροστά και ζήτησε στους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν γιατί θεωρούσε πως μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με Βαλάντη και Σπανού από την ομάδα των Διάσημων.

Έτσι κι έγινε μόνο που οι συμπαίκτες του - κάποιοι όχι όλοι - δεν τον ψήφισαν επειδή το ζήτησε εκείνος αλλά επειδή θεωρούν πως δεν βοηθάει ιδιαίτερα στην καλύβα.

Εν τέλει κατάφερε και όχι απλά έδιωξε την Ελισάβετ από το νησί, αλλά βγήκε και πρώτος στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού με βάση τους ψήφους που πήρε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share