Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 24/01: Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

24 Ιανουαρίου 2022 07:49
Survivor spoiler 24/01: Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 έχει... αρκετά «μέτωπα» ανοικτά πια και το ενδιαφέρον γίνεται ολοένα και εντονότερο, με το ριάλιτι επιβίωσης να επανέρχεται σήμερα (24/1) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με αγώνισμα ασυλίας.

Την χθεσινή (23/1) ημέρα έγιναν πράγματα που είδαμε και άλλα... που δεν είδαμε. Είδαμε έναν Άρη Σοϊλέδη να επιχειρεί να προσαρμοστεί, τους Μαχητές να επιβεβαιώνουν την πληροφορία πως επικρατούν στο αγώνισμα ασυλίας και τους Διάσημους να αναγκάζονται να ψηφίσουν, με αποτέλεσμα ο Θανάσης Βισκαδουράκης να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αυτό που... δεν είδαμε, όμως, και μας φανέρωσε το νέο trailer για το αποψινό επεισόδιο, είναι πως Γιώργος Κατσαούνης και Μυριέλλα Κουρεντή αλλάζουν ξανά τα δεδομένα, αφού προχωρούν σε επανασύνδεση, προκαλώντας έτσι αντιδράσεις στις δύο ομάδες.

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Πέρα από όλα αυτά, όμως, και πριν από την τιμωρία που αναμένεται να ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός, έχουμε ένα αγώνισμα ασυλίας, το δεύτερο κατά σειρά για αυτή την εβδομάδα. Και είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, ειδικά για τους Διάσημους.

Ο λόγος είναι, φυσικά, ότι δε θέλουν να είναι ξανά με την πλάτη στον τοίχο. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα η αποχώρηση του Βαλάντη να τους βόλεψε, αλλά δεν επιθυμούν για δεύτερη σερί να έχουν μονάχα εκείνοι παίκτες προς αποχώρηση.

Και φαίνεται, τελικά, ότι καταφέρνουν να πάρουν μια ανάσα, αφού οι πρώτες μας πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι Διάσημοι έχουν προβάδισμα, παίρνοντας τη δική τους ρεβάνς και αναγκάζοντας τους Μαχητές να ψηφίσουν. Αυτό σημαίνει, λογικά, ότι θα έχουμε τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση, ή μπορεί και παραπάνω, ανάλογα με το τι ποινές θα ανακοινώσει ο Λιανός στο συμβούλιο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share