Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 5: Αντιμέτωπος με μία δυσκολία ο Άρης Σοϊλέδης - «Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα»

"Θέλω να συνεχίσω να φέρνω νίκες στην ομάδα μου"

23 Ιανουαρίου 2022 22:43
Survivor 5: Αντιμέτωπος με μία δυσκολία ο Άρης Σοϊλέδης - «Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολα πέρασε το πρώτο βράδυ του ο Άρης Σοϊλέδης, ο ποδοσφαιριστής που μπήκε χθες στο παιχνίδι του Survivor 5 και ενσωματώθηκε στην ομάδα των Διάσημων.

Ο ίδιος μάλιστα έφερε ήδη δύο νίκες, ωστόσο όπως δήλωσε στις κάμερες κατά την διάρκεια του αποψινού (23/1) επεισοδίου, δεν κατάφερε να κοιμηθεί όλο το βράδυ καθώς δεν μπορούσε να βολευτεί με τίποτα στο σανίδι.

Παρόλα αυτά, είναι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που τον «αγκάλιασαν» οι συμπαίκτες του, τονίζοντας πως θέλει να συνεχίσει να προσφέρει και να φέρνει νίκες στην ομάδα του.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, έκανε με την Ευρυδίκη, η οποία του είπε υποτίθεται το φλυτζάνι, με την ίδια να «βλέπει» την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά: «Βλέπω και μία όμορφη, πολύ περήφανη είναι για εσένα, σε περιμένει να βγεις για να προχωρήσετε. 44 χρόνια δείχνει εδώ για πορεία της ζωής. Τρία παιδιά θα κάνετε δύο γιους και μία κόρη».

Το πρώτο βράδυ του Σοϊλέδη στο Survivor 5

Survivor 5: Ατύχημα για τον Γιώργο Κατσαούνη - Τι συνέβη

Ο Γιώργος Κατσαούνης, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίχτες του Survivor 5, εμφανίστηκε στο αποψινό επεισόδιο με ράμματα, ενώ στη συνέχεια περιέγραψε το ατύχημα που είχε. Με την ευκαιρία δες εδώ ποια κερδίζει την ασυλία.

Ο παίκτης των Μαχητών συγκεκριμένα αποκάλυψε πως την ώρα που πήγε τουαλέτα δεν ήταν τόσο προσεκτικός με αποτέλεσμα να βρει στο κλαδί και να του ανοίξει το φρύδι.

Έτσι λοιπόν χρειάστηκε να μεταβεί εκτάκτως στο νοσοκομείο και να κάνει ράμματα. Ωστόσο, δεν φαίνεται να πτοήθηκε ιδιαίτερα από τον τραυματισμό του, την ώρα που οι δικηγόροι του ασχολούνται με την καταγγελία του.

«Βρήκα σ’ ένα κλαδί. Εντάξει, είμαι για ράμματα, είναι ανοιχτό. Απλώς δεν ήθελα να με ράψουν στην κόψη του ματιού. Αλλά εντάξει μωρέ, τι ψυχή έχουν μωρέ, για δυο ράμματα τώρα να κάτσεις να σε ψηλαφίσουν… αμαρτία τώρα. Άστο να κλείσει. Άστο να κλείσει, με το καλό να τελειώνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Το ατύχημα του Κατσαούνη στο Survivor 5

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share