Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Survivor spoiler 23/01, ανατροπή: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

23 Ιανουαρίου 2022 20:04
Survivor spoiler 23/01, ανατροπή: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Κυριακή και... ώρα για ασυλία στο Survivor 5, με τα δεδομένα να είναι καινούργια σε Διάσημους και Μαχητές, με συνέπεια το ριάλιτι επιβίωσης να αποκτήσει νέο ενδιαφέρον, αναμένοντας για το πώς θα πορευτεί με βάση τις «εισβολές».

Για να υπενθυμίσουμε σχετικά με αυτό το θέμα, τρεις νέοι παίκτες «πάτησαν» Άγιο Δομίνικο, δύο για την μπλε ομάδα και ένας για την κόκκινη. Ο ένας, μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης, έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση με τις ηγετικές τάσεις που έδειξε πριν καν προσαρμοστεί στις συνθήκες, παίρνοντας και δύο νίκες για τους Διάσημους στο έπαθλο φαγητού.

Θα ήταν ψέμα αν λέγαμε, ότι ο άλλοτε ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού και ΑΕΚ δε δείχνει πως θα είναι ένας δυνατός παίκτης, με... τάσεις μιμητισμού στο συνάδελφό του, Σάκη Κατσούλη. Μπορεί να θεωρεί πως, αντιγράφοντας τη συμπεριφορά του περσινού νικητή, θα φτάσει μακριά, αλλά η στάση του όπως βλέπουμε στο νέο trailer έχει ήδη προκαλέσει νεύρα, ειδικά στην πλευρά των Μαχητών, που δε θα χάσουν ευκαιρία ειδικά με τον τρόπο συμπεριφοράς του Κατσαούνη να σπείρουν τη διχόνοια.

Σε όλα αυτά, βέβαια, εξαρτάται και το πώς θα διαχειριστούν την προσωπικότητά του ο ίδιος και η ομάδα του. Ο Σοϊλέδης, άλλωστε, έχει μάλλον περισσότερες πιθανότητες να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο από τον Κατσούλη, αφού η παρουσία του σε μεγάλες ομάδες ενδεχομένως του έχουν εμπεδώσει ένα καλύτερο αίσθημα πειθαρχίας και ομαδικού πνεύματος.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει

Όλα αυτά είναι καλά, αλλά το θέμα είναι ποιος θα πάρει την ασυλία, μιας κι έχουμε αγώνισμα σήμερα (23/1). Οι δύο ομάδες ρίχνονται στη «μάχη» και, όπως βλέπουμε, ο στίβος έχει... από όλα. Τσουλήθρες, νερό, λάσπες, δίχτυα κι ένα... καλάθι, καθιστώντας τον αγώνα εξαιρετικά αμφίρροπο.

Ο Σοϊλέδης είναι και πάλι σε μια ηγετική θέση από τον πάγκο και όχι μόνο, θέτοντας διαφορετικά δεδομένα για τις δύο πλευρές. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, οι Μαχητές θα του δείξουν, ότι οι ασυλίες είναι μια άλλη υπόθεση.

Η οριστική μας πληροφόρηση αναφέρει, ότι οι Μαχητές θα είναι νικητές. Παρότι δεν έφαγαν, εντούτοις θα κρατηθούν για την ασυλία όρθιοι και θα αναγκάσουν τους αντιπάλους τους να ψηφίσουν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share