Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor trailer 17/01: «Δε θέλω να με βλέπει ούτε να μου μιλάει...» - Άγρια «επίθεση» στον Βαλάντη και «πόλεμος» στους Διάσημους

Νέο «ντου» στον τραγουδιστή!

17 Ιανουαρίου 2022 07:41
Survivor trailer 17/01: «Δε θέλω να με βλέπει ούτε να μου μιλάει...» - Άγρια «επίθεση» στον Βαλάντη και «πόλεμος» στους Διάσημους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγριεύει ξανά η κατάσταση στο Survivor για τον Βαλάντη, ο οποίος αρχίζει να βρίσκεται σε απομόνωση από... φίλους και εχθρούς, μετά την αχαρακτήριστη εναντίον του συμπεριφορά στο συμβούλιο στο νησιού από τους Διάσημους.

Όλο το trailer του σημερινού (17/1) επεισοδίου, λίγο ή πολύ, βασίζεται στο γνωστό τραγουδιστή και σε όσα ανέφερε στο συμβούλιο και όχι μόνο. Δε δίστασε, μάλιστα, να κάνει μια αναφορά σχετικά με την υγεία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, που εμφανίζεται έξαλλη μαζί με την υπόλοιπη ομάδα εναντίον του.

Τα νεύρα με τον Βαλάντη και το «ξύλο»

«Δε θέλω να με βλέπει ούτε να μου μιλάει πια», είπε η Ευρυδίκη στην κάμερα, με τη Μυριέλλα Κουρεντή να προσθέτει πως κανείς πια δε θέλει να τον πλησιάσει, με τον Βαλάντη να διχάζει με τον τρόπο, που άγεται και φέρεται.

Πέραν αυτών, και το επόμενο συμβούλιο του νησιού θα έχει πάμπολλες αναφορές στο δημοφιλή καλλιτέχνη, ενώ θα δούμε... ξύλο στο στίβο μάχης για τη δεύτερη και κρισιμότερη ασυλία της εβδομάδας, μετά την προηγούμενη νίκη των Μαχητών.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share