Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς (16/1) - Κέρδισαν την πρώτη ασυλία! (video)

Άνετη νίκη στον αποψινό αγώνα

16 Ιανουαρίου 2022 23:06
Survivor 5: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς (16/1) - Κέρδισαν την πρώτη ασυλία! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ομάδα των Μαχητών ήταν η μεγάλη νικήτρια του αποψινού (16/1) επεισοδίου του Survivor 5, με μία άνετη επικράτηση (10-5) στον αγώνα με έπαθλο την ασυλία, γεγονός για το οποίο σωστά σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το Athensmagazine.gr!

Survivor 5: Σοκαρισμένοι οι παίκτες από την ανακοίνωση του Λιανού - Σπάραξαν στο κλάμα μόλις το έμαθαν (video)

Οι συγκυρίες στο φετινό Survivor 5 φαίνεται πως είναι αρκετά δύσκολες καθώς οι περισσότεροι παίκτες μέχρι στιγμής έχουν αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι συνθήκες επιβίωσης στο ριάλιτι είναι εξουθενωτικές, αφού πριν λίγο είδαμε και την Μυριέλλα Κουρεντή να καταρρέει αναφέροντας πως θέλει να φύγει.

Από την άλλη, λίγο πριν ξεκινήσει ο αποψινός αγώνας ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια ανακοίνωση η οποία ταρακούνησε για τα καλά τους παίκτες μιας και δεν το περίμεναν με τίποτα. Έτσι, ο παρουσιαστής ενημέρωσε πως για ιατρικούς λόγους, έπρεπε να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο κάποιοι παίκτες.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

«Η Κρυσταλία Κουτσιμάνη με εντολή γιατρού δεν επιτρέπεται να συνεχίσει στο Survivor και της ευχόμαστε καλή συνέχεια. Όπως όλοι γνωρίζετε εξ αρχής το Survivor είναι ένα παιχνίδι το οποίο απαιτεί αντοχή, καλή ψυχολογία, πάθος και επιμονή στον τελικό στόχο που είναι να απολαύσετε αυτό το ταξίδι ζωής, την απίστευτη αυτή εμπειρία ζωής. Θέλω να σας πω ότι ο Σταμάτης Καλαφατάς και ο Θανάσης Μπέλλος δεν άντεξαν να συνεχίσουν»

«Το Survivor ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς και ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους. Ο Θανάσης Μπέλλος ήρθε στο Survivor και ήθελε να αποδείξει πως ένας παίκτης στην ηλικία του μπορεί να ανταπεξέλθει. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε».

Survivor 5 - Ράκος η Μυριέλλα: Κατέρρευσε ψυχολογικά - «Θα φύγω, δεν θα την παλέψω...» (video)

Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor 5, όπου οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές από τα πρώτα κιόλας λεπτά, καθώς είδαμε την Μυριέλλα Κουρεντή να καταρρέει με αφορμή έναν νέο τραυματισμό που υπέστη η ίδια στο χθεσινό επεισόδιο.

Την ώρα λοιπόν που μιλούσε στην κάμερα η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έκανα το λάθος και μπήκα τραυματισμένη στο Survivor. Αν ήξερα ότι θα ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα εδώ δεν θα έμπαινα και ας έχανα την ευκαιρία της ζωής μου. Μπήκα από την πρώτη μέρα με τρεις θλάσεις. Δύο στο ένα μου πόδι και μια στη δεξιά μου γάμπα. Οι θλάσεις έγιναν τέσσερις, απέκτησα και άλλη στο δεξί μου πόδι».

Είμαι εδώ και μάχομαι, δεν ξέρω και 'γω πόσες μέρες… Νιώθω σαν να έχουν περάσει μήνες και πονάω! Προχθές το βράδυ χτύπησα και πάνω στο kit πάρα πολύ άσχημα. Μπορεί να ήταν πάρα πολύ αστείο σαν θέαμα, αλλά αυτό που επακολούθησε δεν ήταν καθόλου αστείο. Ο πόνος είναι μεγάλος. Δεν μπορώ να πατήσω καλά το αριστερό μου πόδι. Χθες έτρεξα και υπέφερα. Το δεξί μου χέρι που ρίχνω τους στόχους είναι μελανιασμένο.

Ειλικρινά, εάν βγω νοκ άουτ και πρέπει να κάτσω άπειρο καιρό χωρίς να κάνω τίποτα εδώ μέσα, από τη στιγμή που έχω μόνο τα αγωνίσματα να μου δίνουν ζωή και κίνητρο, θα φύγω. Δεν θα την παλέψω ψυχολογικά καθόλου».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share