Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 15/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

15 Ιανουαρίου 2022 11:36
Survivor spoiler 15/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 15/01: Έπαθλο φαγητού έχει το αποψινό επεισόδιο του Σαββάτου στο Survivor και οι Διάσημοι με τους Μαχητές επιστρέφουν στο στίβο μάχης, προκειμένου να «ζεσταθούν» για τις δύο νέες ασυλίες της Κυριακής και της Δευτέρας.

Οι Διάσημοι προέρχονται από την ήττα τους στο έπαθλο φαγητού της Τετάρτης και θέλουν πάση θυσία να πάρουν τη ρεβάνς. Οι Μαχητές από την άλλη έχουν πλέον το μειονέκτημα της απώλειας της Παρασκευής, η οποία επιστρέφει στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της, οπότε μένουν με μείον μία καλή παίκτρια, συν την απώλεια της Κρυσταλλίας που είναι πλέον δεδομένη.

Survivor spoiler

Ζορίζει, λοιπόν, η κατάσταση για τους Μαχητές και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι Διάσημοι είναι αυτοί που απόψε θα πάρουν τη νίκη. Θα επανέλθουμε, όπως πάντα και με την απλή επιβεβαίωση της αρχικής μας πληροφορίας.

Survivor trailer 15/1: Σάλος στους Μαχητές! «Μας τάζει δουλειές...» - Στην αντεπίθεση ο Κατσαούνης

Survivor trailer 15/1: Σάλος επικρατρεί στην παραλία των Μαχητών με τον Κατσαούνη να περνάει στην αντεπίθεση και να κράζει τον Μαρτίκα! Επίσης, η βόμβα του Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor 5 είναι επίσημη και η Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Κατσαούνης, εμφανώς στεναχωρημένος, εκφράζει τα παράπονά του λέγοντας ότι 11 άτομα έστρεψαν τα βέλη του εναντίον. Χείμαρρος ήταν, όμως, για τον Σπύρο Μύρτικα, ο οποίος τον κατηγόρησε στο συμβούλιο για προδοσία, λέγοντας πως τους τάζει δουλειές.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Σοφιάννα, η οποία ακούει προσεκτικά όσα της λέει ο Κατσαούνης και φαίνεται πως συμφωνεί στο θέμα του Μύρτικα. Συγκεκριμένα λέει πως έχει έρθει με μία καλά σχεδιασμένη στρατηγική για να καταφέρει να επιβιώσει στο παιχνίδι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share