Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: Ποιος παίκτης αποχώρησε

Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα

13 Ιανουαρίου 2022 00:37
Survivor 5: Ποιος παίκτης αποχώρησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα μία διαδικασία αποχώρησης ολοκληρώθηκε, με το σημερινό επεισόδιο του Survivor 5, να έχει 7 στο σύνολο οι παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα παρακολουθήσαμε την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου για αυτό και τελικά δεν έφυγε κανείς από την ψηφοφορία του κοινού.

Μετά λοιπόν και τα 2 αγωνίσματα ασυλίας αυτής της εβδομάδας, ένα βήμα πριν την αποχώρηση ήταν οι εξής: Βαλάντης, Μυριέλα, Ευρυδίκη, Σταμάτης, Παρασκευή, Ναυσικά και Λάμπρος.

Λίγο λοιπόν μετά τον έντονο τσακωμό του Γιώργο Κατσαούνη με τους Μαχητές, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ποιος παίκτης αποχαιρετά οριστικά το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο.

Αυτή τελικά ήταν η Παρασκευή, που επιθυμούσε και η ίδια να αποχωρήσει. Με την ευκαιρία δες εδώ ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου.

Η αποχώρηση της Παρασκευής από το Survivor 5

Survivor 5: «Μου έχει σπάσει τα νεύρα η Μυριέλλα» - Φανερά ενοχλημένος ο Γιωρίκας

Φανερά ενοχλημένος με τη συμπεριφορά της Μυριέλλας, παρουσιάστηκε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5 ο Γιωρικός, ο οποίος ξέσπασε εναντίον της με αφορμή τους τσακωμούς που έχουν προκληθεί με πρωταγωνίστρια πάντα την ίδια. Με την ευκαιρία δες εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα το έπαθλο του φαγητού, σύμφωνα με το spoiler του Athensmagazine.gr.

Ο ίδιος τις τελευταίες μέρες δείχνει ολοένα και περισσότερο την ενόχλησή του με την ηθοποιό και μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά στις κάμερες πως του έχει σπάσει τα νεύρα και πως όλη αυτή η συμπεριφορά της έχει κουράσει ολόκληρη την ομάδα.

Να σημειώσουμε πως ο Πιλίδης ήταν από τους πρώτους παίκτες που ξέσπασαν κατά του φλερτ της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη.

Τα "καρφιά" του Γιωρίκα για την Μυριέλλα στο Survivor 5

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share