Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 14/01: Έπεσαν οι υπογραφές! Οριστικά στο Survivor 5 η Κάτια Ταραμπάνκο

Έσκασε η βόμβα!

14 Ιανουαρίου 2022 14:09
Survivor spoiler 14/01: Έπεσαν οι υπογραφές! Οριστικά στο Survivor 5 η Κάτια Ταραμπάνκο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 14/01: Η βόμβα του Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor 5 είναι επίσημη και η Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.

Μπορεί πολλοί να έλεγαν πως το φετινό Survivor 5 θα είναι αποτυχία, αφού πέρσι τις τελευταίες εβδομάδες πριν τον τελικό σημείωνε σχετικά χαμηλά νούμερα σε τηλεθέαση συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, ωστόσο έκανε την ανατροπή και βγαίνει μέχρι στιγμής πρώτο στην prime time ζώνη, παρόλο που κοντράρεται άσχημα με το MasterChef 6.

Ωστόσο, του Ατζούν δεν του φτάνει αυτό! Θέλει ο φετινός κύκλος να μην κινδυνεύει από πουθενά και να έχει σίγουρη τη νίκη των ποσοστών. Για αυτό οι νέοι παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι τις επόμενες ημέρες, πρόκειται να είναι πραγματική "φωτιά", όπως έχω πληροφορηθεί από πολύ έγκυρο πρόσωπο.

Survivor spoiler 14/01: Έπεσαν οι υπογραφές! Οριστικό στο Survivor 5 η Κάτια Ταραμπάνκο

Μάλιστα, πολύ σύντομα θα δούμε να πέφτει στους στίβους μάχης και μια πρώην παίκτρια που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και κυρίως από το twitter που μέχρι και μετά την αποχώρηση της οι χρήστες συνέχιζαν να την αποθεώνουν.

Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο - όπως έχει γίνει γνωστό - , η οποία το τελευταίο διάστημα δηλώνει παρουσιάστρια, καθώς παρουσίαζε την εκπομπή Glam Wars που κόπηκε ακαριαία!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το μοντέλο συμφώνησε χθες 13/01 με τον Ατζούν Ιλιτζαλί βάζοντας τις τελευταίες υπογραφές και αναμένεται να αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο το Σαββατοκύριακο. Στο παιχνίδι ωστόσο, θα την δούμε ενδεχομένως την επόμενη Κυριακή, όπου θα μπει για να δυναμώσει την Κόκκινη ομάδα.

Συντονιστείτε λοιπόν γιατί εκτός από μεγάλες ανατροπές στο Survivor 5, θα έχουμε σίγουρα και πολλούς τσακωμούς!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share