Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 04/10, οριστικό: Αυτοί κερδίζουν την δεύτερη ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

4 Ιανουαρίου 2022 20:17
Survivor spoiler 04/10, οριστικό: Αυτοί κερδίζουν την δεύτερη ασυλία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 04/01: Το Survivor 5 είναι εδώ και σήμερα έχουμε τη δεύτερη μάχη για την ασυλία. Ποια ομάδα θα κερδίσει; Διάσημοι ή Μαχητές.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους Μαχητές να κάνουν πάρτι και να φτάνουν σε μια πολύ εύκολη νίκη, με 10-3, βάζοντας τους Διάσημους στη θέση να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση και να γίνουν ένα μπάχαλο με πρωταγωνιστές την Μυριέλλα Κουρεντή και τον Βαλάντη.

Στη συνέχεια είχαμε και τον πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας, εκεί που είχαμε μια μεγάλη έκπληξη, αφού η ασυλία κρίθηκε ανάμεσα στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και τον Βαλάντη, με τον πρώτο να κερδίζει και τον δεύτερο τελικά να βγαίνει υποψήφιο!

Αυτά όμως έγιναν χτες και σήμερα είναι μια άλλη μέρα! Στη σκιά της είδησης πως ο Βαλάντης αποχωρεί οικειοθελώς έρχονται τα πάνω κάτω ενώ ταυτόχρονα έχουμε και δεύτερη μάχη ασυλίας! Ποιος θα την κερδίσει; Διάσημοι ή Μαχητές;

Survivor spoiler 04/10, οριστικό: Αυτοί κερδίζουν την δεύτερη ασυλία!

Survivor spoiler 04/01: Ποια ομάδα κερδίζει την μάχη της δεύτερης ασυλίας;

To trailer μόλις ήρθε στα χέρια μας από το σημερινό επεισόδιο (04/01) και οι πρώτες πληροφορίες έχουν φτάσει στα αυτιά μας. Οι Μαχητές έχουν αποδείξει πως είναι καλύτερη ομάδα από τους Διάσημους, παρότι αρκετοί προσπαθούν να τους βγάλουν ισοδύναμους. Είναι πιο νέοι, πιο αθλητικοί και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ειδικά στη σημερινή "πίστα" όπου έχει ξεκάθαρη επαφή με το νερό οι Μαχητές θα φαντάζουν φαβορί. Αρκεί αυτό ωστόσο για να τους χαρίσει και τη δεύτερη μάχη της ασυλίας; Οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο πως ναι και αυτό επιβεβαιώνεται και από το οριστικό spoiler! Νικητές οι ΜΑΧΗΤΕΣ.

Survivor spoiler 04/10, οριστικό: Αυτοί κερδίζουν την δεύτερη ασυλία!

Υ.Γ.: Επειδή εμείς σε παιχνιδάκια με... 10χρονα παιδάκια δεν μπαίνουμε, έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε χρόνια τώρα! Δεν έχουμε ανάγκη να αντιγράψουμε κανέναν. Εμείς πάντα από το Survivor 1 μέχρι και σήμερα δίναμε το spoil μετά τις 20:00 το ίδιο κάνουμε και φέτος. Δεν θα μπαίνουμε στην διαδικασία να το δίνουμε νωρίτερα για να προλάβουμε οποιαδήποτε σελίδα. Την ίδια πηγή έχουμε όλοι στο κάτω κάτω. Ας πιστεύουν ότι τους αντιγράφουμε. Εδώ θα διαβάζετε καθημερινά το οριστικό spoiler, όπως κάθε χρόνια, μετά τις 20:00 και πριν την προβολή του επεισοδίου της ημέρας!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share