Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Survivor 5: «Κατέρρευσε» η Μυριέλλα Κουρεντή - Έτρεξε να την πάρει στην αγκαλιά του ο Κατσαούνης (video)

«Μου κόπηκε η ανάσα»

3 Ιανουαρίου 2022 23:02
Survivor 5: «Κατέρρευσε» η Μυριέλλα Κουρεντή -  Έτρεξε να την πάρει στην αγκαλιά του ο Κατσαούνης (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή «τα έδωσε όλα» στον στίβο μάχη του Survivor 5, το βράδυ της Δευτέρας, στο αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος, η όμορφη ηθοποιός κατέρρευσε και φώναζε πως της κόπηκε η ανάσα. Γρήγορα πλάι της έσπευσε, από την αντίπαλη ομάδα, ο Γιώργος Κατσαούνης προκειμένου να την αγκαλιάσει και να την ηρεμήσει. «Πέρασε, εγώ είμαι εδώ» της τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης των Μαχητών.

Στο πλευρό της ηθοποιού και παίκτριας του Survivor βρέθηκαν τα μέλη της δικής της ομάδας, δηλαδή των Διασήμων, όπου προσπάθησαν να την συνεφέρουν και να της δώσουν νερό.

Μάλιστα, μη μπορώντας να διαχειριστεί την φόρτιση αυτή, η Μυριέλλα Κουρεντή ξέσπασε σε κλάματα στο Survivor, λέγοντας: «Μου κόπηκε η ανάσα».

Αυτός είναι ο σύντροφος της παίκτριας του Survivor, Μυριέλλας Κουρεντή: Με μπουκλωτό μαλλί και τατουάζ στο σώμα

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν έρθει στο προσκήνιο έντονα από την πρώτη εβδομάδα που βρίσκεται στον αέρα το Survivor 5 είναι η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η παίκτρια των Διάσημων κατηγορείται από την ομάδα της πως έχει έρθει πολύ κοντά με αντίπαλο παίκτη και συγκεκριμένα με τον Γιώργο Κατσαούνη. Μάλιστα σήμερα αυτό θα γίνει η αιτία να ξεσπάσει άγριος καυγάς μεταξύ του Βαλάντη και αυτού. Η ίδια ωστόσο αρνείται κάθε κατηγορία δηλώνοντας μάλιστα ανοιχτά πως έχει σχέση στον... έξω κόσμο. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!




TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share