Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Η χιουμοριστική ανάρτησή του Τριαντάφυλλου για το Survivor

Τι έγραψε;

29 Δεκεμβρίου 2021 19:08
Η χιουμοριστική ανάρτησή του Τριαντάφυλλου για το Survivor
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πέμπτος κύκλος του Survivor ξεκίνησε και ο απόλυτος πρωταγωνιστής του περυσινού παιχνιδιού. ο Τριαντάφυλλος, φαίνεται ότι παρακολουθεί τα φετινά αγωνίσματα από το σπίτι του.

Την περυσινή τηλεοπτική σεζόν, υπήρξαν πολλές ανατροπές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όμως ένα ήταν σίγουρο, κάθε εβδομάδα: Ότι ο Τριαντάφυλλος θα ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για αποχώρηση.

Ο γνωστός τραγουδιστής θυμήθηκε τη συμμετοχή του στο Survivor, και προχώρησε σε μία επική ανάρτηση στο Instagram.

«Μου φαίνεται πολύ περίεργο που ξημερώνει Τετάρτη και δεν είμαι προτεινόμενος για αποχώρηση. μπαμ μπαμ μπαμ με το ΠΟΔΙ ΕΤΣΙ» έγραψε στο Instagram.

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου

Στεφανία Γκουρνέλου: Αυτή είναι η σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα - Τι λέει για τη συμμετοχή του στο Survivor (Video)

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε η σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο συμμετέχοντας στο Survivor. Παράλληλα, δείτε εδώ τις «κλεψιές» των «Μαχητών» που δεν πήρε κανείς χαμπάρι.

Η Στεφανία Γκουρνέλου, η οποία ασχολείται με την υποκριτική και αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί την παράσταση «ΣΙΝΕ», μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον δημοσιογράφο.

«Αγαπώ και εκτιμώ βαθιά τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον θαυμάζω. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, θα δείξει», είπε αρχικά η Στεφανία Γκουρνέλου.

Για τον τρόπο που της ανακοίνωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τη συμμετοχή του στο Survivor, η ηθοποιός δήλωσε:

«Μου είπε ότι τον πήραν τηλέφωνο από την Acun Media και εκείνος στην αρχή νόμιζε ότι είναι για κάποιον συνεργάτη του, εγώ όμως το ήξερα. Εκείνος ήταν 50-50. Ήμουν σίγουρη ότι θα φύγει. Ετοιμάσαμε μαζί τις βαλίτσες του, ήθελε πολύ να πάει».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την πρώην σύντροφο του Λάμπρου Κωνσταντάρα, Έλενα Κώνστα να μπαίνει στο Survivor, η Στεφανία Γκουρνέλου: «Ξέρω ότι ο Λάμπρος με την πρώην σύντροφό του έχουν πολύ καλές σχέσεις. Δεν αγχώθηκα όταν έμαθα ότι ίσως μπει στο παιχνίδι».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share