Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Ηλία Μπόγδανο

Καλύτερα στην υγεία του ο φιναλίστ του Survivor

21 Ιουλίου 2021 19:12
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Ηλία Μπόγδανο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας του Ηλία Μπόγδανου, ο οποίος λίγο καιρό μετά το τέλος του Survivor, όπου υπήρξε ο φιναλίστ, «κόλλησε» κορωνοϊό, με την περιπέτειά του όμως να έχει αίσιο τέλος.

Ο Ηλίας Μπόγδανος «χτυπήθηκε» βαριά από τον επικίνδυνο ιό καθώς το ανοσοποιητικό του ήταν χαμηλό μετά το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο κατάφερε να επανέλθει και πλέον απολαμβάνει τις διακοπές του στο σπίτι του.

«Και… επιτέλους σπιτάκι!!! Το καλύτερο δώρο για την γιορτή μου, μαζί με τις αμέτρητες ευχές και την αγάπη σας, που πραγματικά με αφήνουν χωρίς λόγια. Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω ξανά και ξανά.. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας ολα οσα έρχονται! Είναι πολλά ! Τώρα ξεκινάμε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Ηλίας Μπόγδανος.

Η μεγάλη περιπέτεια που πέρασε για τη ζωή του

Μια συγκλονιστική περιγραφή έδωσε ο πρώην, πλέον, παίκτης του Survivor, Ηλίας Μπόγδανος για το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια.

Αν και ο ίδιος φορούσε κράνος και δεν έτρεχε, η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να περάσει ένα μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο, όπου έδινε μάχη με τη ζωή.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο Hello! και στην Μαρία Κολλιάτσα, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το ατύχημα που το άλλαξε τη ζωή.

Ηλίας μπόγδανος τροχαίο

Τους γονείς σου τους έχεις δυσκολέψει γενικά;

Όχι, έχουμε πολύ όμορφη σχέση. Τους έχω όμως φέρει σε δύσκολη κατάσταση δύο φορές. Την πρώτη μετά το ατύχημα που είχα και την δεύτερη με το Survivor γιατί μπορεί να ανησυχούσαν όταν με έβλεπαν στενοχωρημένο ή να κλαίω.

Το ατύχημα ήταν σοβαρό;

Πάρα πολύ! Πέρασε κάποιος με κόκκινο και με χτύπησε στο πλάι αλλά η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Μου έδιναν λίγες πιθανότητες να ζήσω, είχα εσωτερική αιμορραγία, αφαίρεσα τη σπλήνα μου κι είχα αιμάτωμα στο κεφάλι – κι όλα αυτά χωρίς να τρέχω και φορώντας κράνος και στολή.

Παρά το γεγονός αυτό, πήγες στο παιχνίδι.

Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα κινδυνέψω σωματικά στο παιχνίδι. Θεωρούσα ότι θα δυσκολευτώ στο ψυχολογικό κομμάτι, όπως κι έγινε στο τέλος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share