Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δυστυχώς οι εξελίξεις με την υγεία του Ηλία Μπόγδανου δεν είναι καλές!

Νοσεί με κορωνοϊό!

12 Ιουλίου 2021 22:25
Δυστυχώς οι εξελίξεις με την υγεία του Ηλία Μπόγδανου δεν είναι καλές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ηλίας Μπόγδανος εξήγησε στους διαδκτυακούς του φίλους πως σήμερα δεν αισθάνεται καθόλου καλά εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ο φιναλίστ του Survivor 4, ανακοίνωσε το Σάββατο πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και μπήκε σε καραντίνα μαζί με την σύντροφό του.

Η ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου για τον κορωνοϊό

«Γεια σε όλους σας. Δεν θα σας πω ψέματα, δεν είναι και η καλύτερη μου μέρα. Είναι η μέρα που κορυφώνεται η αρρώστια και με έχει καταβάλλει πάρα πολύ. Κοιμάμαι όλη μέρα, δεν έχω δει τίποτα από το κινητό μου. Αλλά ok δεν πέφτουμε, σηκώθηκα από το κρεβάτι για να σας πω ότι την Πέμπτη κυκλοφορώ ένα νέο κομμάτι. Θέλω πολύ να το ακούσετε…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

Survivor 4: Σάλος με τον Σάκη Κατσούλη - Έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα και γυρνάει και αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα!

"Μαϊντανοί" έχουν καταντήσει Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μια εβδομάδα μετά το τέλος του Survivor 4, ωστόσο αυτό είναι το λιγότερο!

Το θέμα που έχει προκύψει και έχουμε παρατηρήσει όλοι είναι πως το ζευγάρι και ιδιαίτερα ο νικητής του Survivor 4 δεν τηρεί κανένα μέτρο ασφαλείας για τον κορωνοϊό, όντας ανεμβολίαστος!

Η αλήθεια είναι πως κανείς από τους παίκτες του Survivor που βγήκαν τελευταίοι από το ριάλιτι δεν έχει προλάβει να κάνει το εμβόλιο και αυτός είναι και ο λόγος που αρκετοί εξ' αυτών έχουν βγει θετικοί, όπως η Χριστίνα Κεφαλά, η Νικολέτα Μαυρίδη, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Ηλίας Μπόγδανο, ενώ η λίστα είναι μεγαλύτερη απλά παίκτες που νόσησαν δεν θέλησαν να το αποκαλύψουν!

Ο Σάκης Κατσούλης από την μέρα που αναδείχθηκε μεγάλος νικητής έχει ανοίξει την αγκαλιά του σ' όλους τους Έλληνες και πολύ καλά κάνει εφόσον όμως δεν είχαμε την πανδημία!

Ο νικητής του ριάλιτι καλεί κόσμο στο μαγαζί του, τους αγκαλιάζει και βγάζει selfies, ενώ συνεχίζει τις... εξορμήσεις αφού αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη!

Survivor 4: Σάλος με τον Σάκη Κατσιούλη - Έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα και και γυρνάει και αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα!

Η επαφή με κρούσμα

Εκείνο που μας δημιουργεί άσχημη εντύπωση είναι πως, όπως έχουμε δει σε stories στο Instagram, ο Σάκης Κατσούλης έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα! Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο, με τον οποίο διασκέδαση μαζί στο Περιστέρι, δύο μέρες μετά το τέλος του Survivor!

Ο ίδιος επικαλείται πως έχει κάνει τεστ και βγήκε αρνητικό αλλά δεν έχει να λέει! Ο κορωνοϊός είναι ένας ύπουλος ιός που μπορεί να κάνει να "δείξει" μέχρι και πέντε μέρες! Δηλαδή ο Σάκης Κατσούλης ενδέχεται να έχει κολλήσει και να φανεί σε 2 με 3 μέρες! Την ίδια στιγμή όμως, τις τελευταίες μέρες, θα έχει έρθει επαφή με τόσο πολύ κόσμο που η εξάπλωσή του δεν θα μπορεί να ελεγχεί! Αλήθεια γιατί κάποιοι κλείνουν τα μάτια σε περιπτώσεις διασήμων; Έπρεπε ή όχι ο Σάκης Κατσούλης, αλλά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, να τεθούν σε καραντίνα μετά την επαφή τους με τον Ηλία Μπόγδανο;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share