Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Μεγάλος νικητής, σε βραδιά θρίλερ, ο Σάκης Κατσούλης!

Για ελάχιστες ψήφους διαφορά!

6 Ιουλίου 2021 01:20
Survivor 4: Μεγάλος νικητής, σε βραδιά θρίλερ, ο Σάκης Κατσούλης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από 7 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, μετά από πολύ δύσκολες συνθήκες διαβίωσης και μετά από πολύ πείνα και κούραση, ένας από τους Survivors αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής!

Ο αποψινός τελικός είχε τα πάντα! Τραγούδια από 3 πρώην παίκτες, βίντεο, αποκαλύψεις αλλά και πολλά κλάματα και συγκίνηση, μιας και το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.

Σάκης και Ηλίας κατάφεραν να «κατατροπώσουν» όλους τους συμπαίκτες τους και να φτάσουν μια ανάσα πριν το έπαθλο και την ανάδειξη του νικητή.

Νωρίτερα μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως για πρώτη φορά στα χρονικά του Survivor, η διαφορά στις ψήφους ήταν μικρότερη του 15!

Και οι δύο, την στιγμή που ο Λιανός ήταν έτοιμος να ανακοινώσει το αποτέλεσμα, αγκαλιάστηκαν σφιχτά και περίμεναν να ακούσουν το όνομα τους.

Τελικά, ο μεγάλος νικητής του Survivor 4 είναι ο Σάκης Κατσούλης!

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον μεγάλο νικητή του Survivor 4, Σάκη Κατσούλη

Ο 30χρονος επιχειρηματίας, έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ τον περασμένο Φεβρουάριο. Πού να φανταζότανε άραγε τότε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ότι θα έπεφτε επάνω στον πρώην σύντροφό της.

Γεννημένος στο Αλιβέρι Εύβοιας, από μικρός ξεχώρισε για τις επιδόσεις του στα γήπεδα ποδοσφαίρου. Η καριέρα του ξεκίνησε από τα μαθητικά του χρόνια όταν βρέθηκε σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Συνέχισε την πορεία του σε ομάδες Β΄ Εθνικής συμμετέχοντας στην Εθνική Ελπίδων. Ένας σοβαρός τραυματισμός ωστόσο, στοίχισε την καριέρα του στα γήπεδα. Ο Σάκης Κατσούλης άλλαξε ριζικά τις προτεραιότητές του. Σε νεαρή ηλικία, ξεκίνησε μια νέα καθημερινότητα στην Αθήνα, όπου και μετακόμισε, προκειμένου να σπουδάσει Φυσικοθεραπεία.

Ο Σάκης Κατσούλης δύο χρόνια πριν τη συμμετοχή του στο Survivor ερωτεύεται την Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την οποία ξεκινά μια νέα περίοδο για την προσωπική του ζωή. Παράλληλα γυρίζει σελίδα και στην επαγγελματική του πορεία, μπαίνοντας για τα καλά στον επιχειρηματικό κόσμο, ανοίγοντας το πρώτο του κατάστημα με είδη ένδυσης. Σάκης και Μαριαλένα ζουν ένα δυνατό love story ενώ σύντομα αποφασίζουν να μοιραστούν την καθημερινότητά τους κάτω από την ίδια στέγη.

Ο χωρισμός έρχεται στο τέλος του 2020 εκεί όπου η Μαριαλένα θα ετοιμάσει τις αποσκευές της, προκειμένου να ζήσει τη δική της εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο. Η 25χρονη παίκτρια του Survivor λίγους μήνες μετά θα έρθει αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη, όταν ξαφνικά μπροστά της θα βρεθεί ο Σάκης Κατσούλης ως νέος παίκτης του Survivor 4.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share