Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4 - Ηλίας Μπόγδανος: "Ντρέπομαι Σάκη!" - Απίστευτο σκηνικό στον αέρα του Love it

Εκεί που μιλούσε ζωντανά βγήκε μέσω skype ο Κατσούλης κι έγινε το έλα να δεις

7 Ιουλίου 2021 14:29
Survivor 4 - Ηλίας Μπόγδανος:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την παραδοχή του Σάκη Κατσούλη στον αέρα του Love it πως έχει υπάρξει άπιστος σε σχέση του, στο πλατό της ίδιας εκπομπής βρέθηκε καλεσμένος ο δεύτερος φιναλίστ του Survivor 4, Ηλίας Μπόγδανος.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη χειρότερή του στιγμή στο παιχνίδι, που ήταν η μέρα που είπε τη λέξη «ξερνάω» για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Τότε εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος του ζήτησε on air συγγνώμη, με τον νικητή του Survivor να την κάνει δεκτή και να δηλώνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του.

Η δημόσια συγγνώμη του Μπόγδανου στον Σάκη Κατσούλη

«Αυτό ήταν η χειρότερή μου στιγμή. Βγήκα και ήταν το μόνο πράγμα που είδα και ντράπηκα για τον εαυτό μου. Δεν είμαι εγώ. Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή. Όταν είσαι με την παρέα σου και συζητάτε κάτι, επηρεάζεσαι. Η τοξικότητα που ένιωσα εκείνη την περίοδο… Ένιωσα τύψεις και έπιασα μετά τον Σάκη. Του το είχα πει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Μπόγδανος και τότε εμφανίστηκε ζωντανά στην οθόνη ο Σάκης Κατσούλης.

«Ντρέπομαι Σάκη. Είχε συμβεί αυτό που σου είχα πει Σάκη. Το κλίμα στην παραλία με έκανε να σας βλέπω σαν εχθρούς. Εκείνη τη στιγμή πέρναγαν όλα τα κακά από το μυαλό μου. Όταν ήρθα στα συγκαλά μου και ξύπνησα, είπα “είσαι ποτέ έτσι στην έξω ζωή;” Δεν έχω νιώσει ποτέ μου τοξικότητα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου» είπε απευθυνόμενος στον Σάκη Κατσούλη ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον νικητή του Survivor να απαντά: «Η συγγνώμη σου είναι απόλυτα αποδεχτή γιατί σου είπα ότι σε θαύμαζα και πριν μπω στο παιχνίδι».

Survivor 4: Ποιος κορωνοϊός; Απίστευτη κοσμοσυρροή στο μαγαζί του Σάκη Κατσούλη

Ο νικητής του Survivor 4, Σάκης Κατσούλης που πρόσφατα αποκάλυψε πως πάσχει από αυτοάνοσο, μετά την απίστευτη αποδοχή του κόσμου από το ριάλιτι επιβίωσης, ζει στιγμές απείρου κάλους, εννοείται έχοντας πάντα στο πλευρό του την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το πρώην ζευγάρι, μαζί με τον "κουμπάρο" Τριαντάφυλλο και την Ελευθερία Ελευθερίου, βρέθηκαν στο κατάστημα ένδυσης του Σάκη Κατσούλη και απέξω γινόταν ένας χαμός από θαυμαστές.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός όμως η αποκάλυψη για το μαγαζί του Σάκη και τα events με celebrities ήρθε το πρωί της Τετάρτης (7-07) μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Not.

Πλάνα από το μαγαζί του Σάκη Κατσούλη

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share