Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Κεραυνοί» της μητέρας της Μαριαλένας για τον Σάκη - «Την κατέστρεψε...»

Προτιμούσε για... γαμπρό τον Λιβάνη

14 Μαΐου 2021 18:24
Survivor 4: «Κεραυνοί» της μητέρας της Μαριαλένας για τον Σάκη - «Την κατέστρεψε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κεραυνούς» εναντίον του Σάκη Κατσούλη έριξε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, μιλώντας για τη σχέση τους στο Survivor.

Η ίδια, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο, προχώρησε σε φοβερές αποκαλύψεις σε τελευταία της συνέντευξη, που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», προσθέτοντας πως προτιμούσε τον Γιώργο Λιβάνη.

Survivor 4: Τα νέα «καρφιά» της μητέρας της Μαριαλένας για τον Σάκη

«Η Μαριαλένα δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη, είμαι σίγουρη γι΄αυτό. Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για την δημοσιότητα. Και να την θέλει μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Άλλωστε γι' αυτό μπήκε. Γιατί αν ήθελε την Μαριαλένα πραγματικά έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την διεκδικούσε.

Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αυτή είναι η στρατηγική του, τον ξέρω πολύ καλά. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα "μια φορά την κατέστρεψε πάει και για δεύτερη;" Δεν μου απάντησε ποτέ», είπε μεταξύ άλλων ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια τον Γιώργο Λιβάνη.

«Τον Γιώργο τον συμπαθώ και αν τα βρουν με την κόρη μου μετά το παιχνίδι δεν θα έχω καμία αντίρρηση. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί, τον έχω δει τέσσερις φορές. Τον αγκάλιασα και μπήκε απευθείας στην καρδιά μου. Το αντίθετο από τον Κατσούλη. Πιο πολύ έχω στενοχωρηθεί για τον Γιώργο και αυτά που άκουσα από τον κόσμο, παρά για το παιδί μου. Γιατί του έκαναν επίθεση».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share