Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Χυλόπιτα» Μαριαλένας στον Σάκη - Πέταξε το δώρο του

Σε τρομερή ένταση το ζευγάρι!

13 Μαΐου 2021 14:14
Survivor 4: «Χυλόπιτα» Μαριαλένας στον Σάκη - Πέταξε το δώρο του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται πως έχουν έρθει σε ένταση στο Survivor, με την πρώτη μάλιστα να του ετοιμάζει... χυλόπιτα, αφού φαίνεται πως πέταξε το δώρο του.

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει, επειδή στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Μαριαλένα δεν φοράει το κολιέ, για το οποίο έγινε τόσο μεγάλος ντόρος, στον λαιμό της.

Survivor 4: Κολιέ ήταν... και πάει από τη Μαριαλένα

Φαίνεται, μάλιστα, να έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό από πάνω της, με τις εξελίξεις στη σχέση της με τον Σάκη να είναι ραγδαίες και την κατασταση να αποδεικνύεται «εύφλεκτη» στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler: Ποιον θα θέλετε να μείνει στο Survivor αν γινόταν η ψηφοφορία!

Survivor ψηφοφορία: Υποψήφιοι προς αποχώρηση θα ήταν αυτή την εβδομάδα οι Τζέιμς Καφετζής, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά ο πρώτος αποφάσισε να φύγει από μόνος του.

To Survivor 4 φτάνει στο τέλος του και αυτός είναι ο λόγος που δεν υπήρξε και κανονική αποχώρηση μαζί με την οικειοθελή του Τζέιμς Καφετζή. Ποιος όμως θα αποχωρούσε αν είχε γίνει η αποχώρηση! Εμείς σας είχαμε αποκαλύψει πως πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου ήταν ο Κόρο! Θα είχε επιβεβαιωθεί όμως αυτό;

Πάρτε μέρος παρακάτω στην ψηφοφορία του Athensmagazine.gr και ψηφίστε ποιος παίκτης θα θέλατε να παραμείνει στο Survivor 4:

Survivor spoiler: Ποιον θα θέλετε να μείνει στο Survivor αν γινόταν η ψηφοφορία!
Γιώργος Κόρομι
Τζέιμς Καφετζής
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share