Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Survivor spoiler - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αποχώρησε οριστικά και ο Τριαντάφυλλος από το Survivor 4!

Πανηγυρική επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr!

14 Μαΐου 2021 17:45
Survivor spoiler - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αποχώρησε οριστικά και ο Τριαντάφυλλος από το Survivor 4!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το Athensmagazine.gr πρώτο σας είχε ενημερώσει για το ενδεχόμενο αυτό και πλέον είναι οριστικό! Τέλος από το Survivor 4 και ο Τριαντάφυλλος!

Συγκεκριμένα από το πρωί της Πέμπτης (13/05) το Athensmagazine.gr σας είχε ενημερώσει ότι ο Τριαντάφυλλος δεν θα παραμείνει στο παιχνίδι και οι πληροφορίες μας θέλουν να επιβεβαιωνόμαστε! Σύμφωνα λοιπόν με άκρως επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Athensmagazine.gr και του Παναγιώτη Παπανικολάου από τον Άγιο Δομίνικο, ο Τριαντάφυλλος μας χαιρέτισε.

Πήρε την δύσκολη απόφαση ο Ντάφυ και αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Το σκέφτηκε, το ξανασκέφτηκε και τελικά αποχώρησε! Η αλήθεια είναι πως ο Τριαντάφυλλος εδώ και καιρό ήθελε να αποχωρήσει αλλά υπήρχε η ρήτρα πως αν έφευγε οικειοθελώς θα έχανε τα μισά χρήματα από τα οποία έχει συγκεντρώσει. Όμως με την απόφαση του Ατζούν να δώσει παράταση στο ριάλιτι, ο Τριαντάφυλλος βρήκε ένα παραθυράκι να μην χάσει ευρώ και ταυτόχρονα να μην γίνει ρεζίλι στα ατομικά αγωνίσματα, που η αλήθεια είναι πως δεν έβγαινε εύκολα τελευταία κάθε μέρα.

Survivor spoiler - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αποχώρησε οριστικά και ο Τριαντάφυλλος

Survivor spoiler: Γι' αυτό αποχώρησε ο Ντάφυ - Πότε θα δούμε την αποχώρησή του;

Ο Τριαντάφυλλος γνώριζε πολύ καλά πως νικητής του Survivor 4 δεν πρόκειται να ήταν και από την στιγμή που έχει συγκεντρώσει ένα υπέρογκο ποσό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν γίνεται να χάσει χρήματα, με την απόφαση του Ατζούν να δώσει παράταση στο ριάλιτι, έριξε την βόμβα και αποχώρησε!

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται στο επεισόδιο της Κυριακής να έχουμε και αποχώρηση Μπάρτζη και αποχώρηση Τριαντάφυλλου, αλλά αν δεν γίνει αυτό σίγουρα μέχρι την Δευτέρα ο Ντάφυ θα είναι και τηλεοπτικά εκτός Survivor. Να περάσει ο επόμενος...

Για περισσότερες Survivors διαρροές ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share