Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γιώργος Κοψιδάς: "Τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου δεν τις έχω πάρει με το μυαλό αλλά..." (Video)

Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή ο ηθοποιός

6 Μαΐου 2021 22:09
Γιώργος Κοψιδάς:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιώργος Κοψιδάς: Μπορεί ο ηθοποιός να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από το Survivor 4 αλλά το όνομά του φιγουράρει ακόμα σε γνωστά περιοδικά! Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Κοψιδάς το πρωί της Πέμπτης 06/05 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μίλησε για την προσωπική του ζωή. Παράλληλα δείτε και πόσα χρήματα πήρε από το Survivor ο ηθοποιός.

Αναλυτικά οι αποκαλύψεις του ηθοποιού

«Βαριέμαι απίστευτα εύκολα στις σχέσεις μου. Τώρα ωστόσο έχω ηρεμήσει σε σχέση με αυτήν την περίοδο. Δεν είναι στα σχέδιά μου να κάνω μόνιμη σχέση. Μετά τις 17 ημέρες βαριέμαι. Όλες τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου δεν τις έχω πάρει με το μυαλό αλλά με την κοιλιά, που είναι το κέντρο της διαίσθησής μας», είπε με ειλικρίνεια.

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Γιώργος Κοψιδάς γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα και το ύψος του το οδήγησε στον αθλητισμό. Είναι 1.99 μέτρα και 95 κιλά. Από τους ψηλότερους Έλληνες ηθοποιούς που έχουμε δει. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2003 στην κοινωνική ταινία του Δημήτρη Ινδαρέ Γαμήλια νάρκη. Το 2004 συμμετείχε στη ρωσική κινηματογραφική παραγωγή Διακοπές στην Ελλάδα ενώ την ίδια χρονιά έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση με ένα σύντομο ρόλο στην καθημερινή σειρά του Mega Channel Απαγορευμένη Αγάπη.

Τη σεζόν 2004-2005 συμμετείχε στο ψυχαγωγικό show Ζω ένα δράμα με παρουσιαστή τον Τάκη Ζαχαράτο στο Mega Channel ενώ το 2006 έλαβε μέρος στις ταινίες Ο έτσι, Πανικός και παράνοια μέσα σε μια παραίσθηση και Το πρόσωπο. Μέσα στα επόμενα χρόνια έκανε έκτακτες εμφανίσεις στις τηλεοπτικές σειρές Στο Παρά Πέντε, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Amore Mio, Λατρεμένοι μου γείτονες και Καρυωτάκης ενώ στον κινηματογράφο συμμετείχε στο Λούφα και απαλλαγή: I4.

Την περίοδο 2009-2010 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Μίλα Μου Βρώμικα της Μυρτώς Κοντοβά όπου υποδύθηκε τον εφευρετικό κρεοπώλη Παντελάκη. Το 2012 συμμετείχε στην ιταλική παραγωγή Οι ανώριμοι: Διακοπές στην Πάρο και στο Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη. Το 2014 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο της μαύρης κωμωδίας Κάτω Παρτάλι ενώ το 2016 έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στη βρετανική σειρά The Durrels.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share