Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Survivor 4 - Μαριαλένα: "Τον Νίκο τον χρησιμοποιεί ξεκάθαρα!" (Video)

Κόλαφος η Μαριαλένα για τον συμπαίκτη της

3 Μαΐου 2021 22:52
Survivor 4 - Μαριαλένα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4 - Μαριαλένα: Στο στόχαστρο φαίνεται πώς έχει βάλει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τον Τζέιμς Καφετζή μετά από όσα είπε με την έναρξη του σημερινού επεισοδίου. Πιο συγκεκριμένα είπε βαριές κουβέντες για τον συμπαίκτη της και μίλησε συγκεκριμένα για τον τρόπο που μεταχειρίζεται ο Τζέιμς τον Νίκο!

"Τώρα δεν έχει κάνει κάτι τρανταχτό! Έχει κάνει πράγματα στο παρελθόν όμως! Η στρατηγική είναι το μεγαλύτερό του όπλο εδώ! Με ενοχλεί ο τρόπος του, η έπαρση του και αυτό φαινόταν πιο πολύ στις αρχές, τώρα που έχει πάρει κάποια μηνύματα προσπαθεί να είναι πιο μαζεμένος!

Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ απ' όλα είναι ότι τον Νίκο τον χρησιμοποιεί ξεκάθαρα! Θεωρώ ότι δεν είναι πραγματικοί φίλοι, από την πλευρά του Νίκου ναι, τον θεωρεί φίλο του ο Νίκος, από την πλευρά του Τζέιμς όμως όχι! Νομίζω ότι τον χρησιμοποιεί για να έχει κι άλλες εβδομάδες στο νησί! Μην τον λυπάστε τον Τζέιμς, είναι η στρατηγική του αυτή για να τον λυπάστε και να τον ψηφίζετε σε μια ψηφοφορία! Αυτός είναι ο Τζέιμς", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις της Μαριαλένας για τον Τζέιμς

Survivor 4: Με τραγούδι του Λιβάνη ξεκίνησε ξανά το επεισόδιο! - Αγκαλιασμένοι Σάκης και Μαριαλένα (Video)

Survivor 4: Για ακόμη μια φορά η έναρξη του αποψινού επεισοδίου έγινε με το τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη, "Να είσαι ευτυχισμένη", και ταυτόχρονα να δείχνει τρυφερά τετ α τετ μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη! Όλο και περισσότερη διάσταση έχει δοθεί πλέον στο πρώην ζευγάρι του ριάλιτι, οι οποίοι βέβαια μόνο για πρώην δεν φαίνονται. Ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξη της φίλη του τραγουδιστή τόνισε πώς ο Γιώργος γελάει με όλα αυτά που γίνονται στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε την έναρξη με το τραγούδι του Λιβάνη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share