Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: "Ο Γιώργος Λιβάνης γελάει με όλα αυτά που γίνονται στον Άγιο Δομίνικο" (Video)

Τι αποκάλυψε η κολλητή του στο Ευτυχείται

28 Απριλίου 2021 15:09
Survivor 4:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε η κολλητή του Γιώργου Λιβάνη, Χρύσα Μπανδέλη, η οποία αναφέρθηκε στο πως βλέπει ο τραγουδιστής όλα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη. Παράλληλα δείτε και την ανάρτηση της Κεφαλά για Μαριαλένα - Σάκη που ανέβασε και κατέβασε από το instagram.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της κολλητής του Γιώργου Λιβάνη

"Νομίζω ότι γελάει γενικά ο Γιώργος. Ίσως να μην τα παίρνει και τόσο σοβαρά όλα αυτά που γίνονται. Δεν ήταν και πάρα πολύ καιρό με την Μαριαλένα ο Γιώργος, ένα μήνα, μετά μπήκε στο παιχνίδι η Μαριαλένα και δεν ξέρω κατά πόσο τον έχει ενοχλήσει όλο αυτό. Τον ενοχλεί σίγουρα όλο αυτό που ακούγεται για το όνομά του, είμαι σίγουρη άλλωστε ότι τον καθένα θα ενοχλούσε αλλά γελάει δηλαδή.

Όπως ξέρω εγώ τον Γιώργο, φαντάζομαι ότι δεν είναι σίγουρος για το τι γίνεται οπότε δεν μπορεί να ξέρει. Σίγουρα δεν είναι ωραίο αυτό να το βλέπεις αλλά εντάξει, δεν είναι εκεί πέρα, δεν μπορούμε να ορίσουμε αν είναι ερωτικό ή όχι. Τυχαίνει να γνωρίζω και την Χριστίνα προσωπικά, τα τελευταία δυο χρόνια σχεδόν. Η Χριστίνα είναι πολύ καλό παιδί, δεν γνώριζε όλο αυτό και δεν έκανε κάτι επίτηδες.

Το σχόλιο του Λιβάνη κάτω από φωτογραφία της Μαριαλένας στο Instagram

Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά στο Survivor 4, πίσω στην Ελλάδα, ο Γιώργος Λιβάνης δεν ξέρει αν πρέπει να μην περιμένει ή όχι, γιατί ακόμη είναι άγνωστο αν όλο αυτό η Μαριαλένα και ο Σάκης το κάνουν στα αλήθεια ή τους έχει βάλει η παραγωγή για να τους φέρνουν νούμερα στην τηλεθέαση, παρόλο που δεν τα χρειάζονται.

Πριν ωστόσο η Μαριαλένα μπει στο παιχνίδι, έδειχνε να είναι πολύ καλά με τον τραγουδιστή. Μάλιστα, αίσθηση έκανε ένα σχόλιο που της είχε κάνει σε φωτογραφία της στο Instagram, αφού ο λογαριασμός της ενεργοποιήθηκε ξανά.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη ινστα

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share