Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Με τόσα χρήματα έφυγε από το παιχνίδι ο Κώστας Παπαδόπουλος

Δεν πήγε κι άσχημα

30 Απριλίου 2021 10:58
Survivor 4: Με τόσα χρήματα έφυγε από το παιχνίδι ο Κώστας Παπαδόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο ζαχαροπλάστης της καρδιάς μας, Κώστας Παπαδόπουλος, μιας και ήταν ο παίκτης που το κοινό έβγαλε εκτός την Τετάρτη που μας πέρασε από το ριάλιτι!

Όλα έγιναν ξανά όπως σας τα είχαμε πει από νωρίς εδώ στο Youweekly.gr μέσα από το καθιερωμένο μας spoil, συν του ότι ο Κώστας Παπαδόπουλος, όπως σας αποκαλύψαμε από τα ποσοστά της ψηφοφορίας, βγήκε τελευταίος και με διαφορά στην προτίμηση του κοινού. Εντάξει, αυτό δεν ήταν έκπληξη. Έκπληξη ήταν το ποιος πήρε τους περισσότερους.

Η αμοιβή του Παπαδόπουλου στο Survivor 4

Πάμε στο θέμα μας, όμως. Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και ο Κώστας λογικά έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα με... γεμάτες τσέπες.

Όπως είναι γνωστό, οι παίκτες μπορεί να πεινάνε αλλά αμείβοντα αδρά εβδομαδιαίως. Εντάξει, τα ποσά διάσημων και άσημων δεν συγκρίνονται εννοείται. Δηλαδή ο Παπαδόπουλος δεν έπαιρνε με τίποτα το ποσό που έχει συμφωνήσει η παραγωγή με τον Τριαντάφυλλο αλλά δεν λες πως έφυγε και με άδεια χέρια.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έμεινε στο παιχνίδι 18 εβδομάδες και να υπενθυμίσουμε σε όλους πως είχε ξεκινήσει από την ομάδα του Μαχητών, των μη διάσημων και καλά τότε. Το εβδομαδιαίο πόσο αποζημίωσης ήταν 1.000 ευρώ. Από τη στιγμή λοιπόν που έμεινε 18 εβδομάδες, το ποσό που θα βάλει στην τσέπη του είναι 18 χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share