Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Τετράδα αποχώρησης! Υποψήφιοι Τριαντάφυλλος, Ασημακόπουλος, Τζέιμς & Παπαδόπουλος! (Video)

Ποιος θέλετε να φύγει;

28 Απριλίου 2021 00:18
Survivor 4: Τετράδα αποχώρησης! Υποψήφιοι Τριαντάφυλλος, Ασημακόπουλος, Τζέιμς & Παπαδόπουλος! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Στο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν σήμερα οι δύο ομάδες και κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιους από τους συμπαίκτες τους μιας και έχασε η κόκκινη ομάδα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Από την κάλπη των κόκκινων βγήκε ο Τριαντάφυλλος και ο Ηλίας Μπόγδανος, που κέρδισε την ατομική ασυλία, έδωσε τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Στην μπλε ομάδα υποψήφιος ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Παύλος Γαλακτερός έδωσε τον Τζέιμς Καφετζή.

Survivor 4: 4αδα αποχώρησης - Οι υποψήφιοι

Survivor 4: Ερωτικά πειράγματα Μαριαλένας σε Σάκη - «Σήμερα θα κλαις για πάρτη μου!» (Video)

Survivor 4: Ερωτικά πειράγματα έκανε η Μαριαλένα στον Σάκη, καθώς στο σημερινό αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας η ομάδα που κέρδισε ήταν η Μπλε με ένα φοβερό flag race στο οποίο βρέθηκαν οι δύο τους αντιμέτωποι.

Η Μαριαλένα ωστόσο δεν το άφησε να περάσει έτσι αυτό, μιας και του το χρωστούσε από την προηγούμενη μέρα που την στεναχώρησε, και θέλησε να τον τρολλάρει που έχασε από εκείνη!

Μιλώντας on camera είπε: "Πως τον πετσόκοψα έτσι το Σακούλη σήμερα" και αμέσως μετά πήγε και του έριχνε χώματα με τα πόδια της λέγοντας του φάε τη σκόνη μου κι εδώ αφού την έφαγες και πριν και σήμερα θα κλαις εσύ για πάρτη μου!

Survivor 4 - Το τρολάρισμα της Μαριαλένας στο Σάκη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share