Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Η Μαριαλένα «μαύρισε» τον Σάκη! Ο πόντος που έκρινε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Με σκορ 10-9

27 Απριλίου 2021 23:12
Survivor 4: Η Μαριαλένα «μαύρισε» τον Σάκη!  Ο πόντος που έκρινε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ένας απαιτητικός στίβος μάχης με πολλά εμπόδια,πισίνα και μπασκετικό στόχο περίμενε σήμερα τους παίκτες. Εξίσου καλές ήταν και οι δυο ομάδες, καθώς το παιχνίδι οδηγήθηκε σε flag race, αλλα τελικά οι Μπλε ήταν αυτοί που κατάφεραν να κατακτήσουν το 10 και να κερδίσουν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας κόντρα στους Κόκκινους.

Τζέιμς και Μαριαλένα, Σάκης και Καρολίνα ήταν τα ζευγάρια που διεκδίκησαν τον τελευταίο πόντο της αναμέτρησης! Ενώ, «καρφιά» πέταξε η Μαριαλένα σε Μπάρτζη και Τζέιμς λέγοντας πως ακολουθούν την στρατηγική της θυματοποίησης.

Survivor 4: Λάβρος ο Περικλής Κονδυλάτος για την Ανθή Σαλαγκούδη - «Καταριέμαι την μέρα που συναντηθήκαμε» (photo)

Survivor 4: Σε μια πολύ αιχμηρή ανάρτηση προχώρησε πριν από λίγο ώρα ο Περικλής Κονδυλάτος αναφορικά με την πρώην συμπαίκτρια του Ανθή Σαλαγκούδη.

Μπορεί μέσα στο παιχνίδι οι δυο τους να ήρθαν πολύ κοντά και να ήταν φίλοι, ωστόσο μετά τον ερχομό τους στην Ελλάδα, είναι από δυο χωριά χωριάτες! Αυτήν την φορά, ο Περικλής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της Ανθής και έγραψε μια αρκετά προκλητική λεζάντα.

Η ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου για την Ανθή Σαλαγκούδη

«Με έκοψε στην μέση, με γ@@@σε λίγο, είχες μερικά μυστικά που δεν μου είπες ποτέ, τώρα όλοι μιλούν και εγώ είμαι ο τελευταία που τα μαθαίνω. Καταριέμαι την μέρα που συναντηθήκαμε, η ανάμνηση με στοιχειώνει, μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share