Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Survivor 4: «Βόμβα» Σαλαγκούδη για Περικλή - «Ήθελε να με βάλει να τσακωνόμαστε on camera»

«Κάρφωσε» το δικό της... πρώην αδελφό η παρουσιάστρια

28 Μαρτίου 2021 13:15
Survivor 4: «Βόμβα» Σαλαγκούδη για Περικλή - «Ήθελε να με βάλει να τσακωνόμαστε on camera»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβες» έριξε η Ανθή Σαλαγκούδη για τη σχέση της με τον Περικλή Κονδυλάτο, με τη γνωστή παρουσιάστρια να αναφέρεται στο χρονικό της μεταξύ τους ρήξης, τονίζοντας πως ήθελε να φέρνει την παραγωγή του Survivor, για να τσακώνονται on camera.

Η ίδια, με συνέντευξή της στο Open επεσήμανε, ότι δεν την εκπλήσσει η κόντρα του Τριαντάφυλλου με άλλους παίκτες, ενώ μίλησε και για τις φιλίες της με άλλοτε συμπαίκτες της, λίγο αφού αποκάλυψε τις τάσεις φυγής της.

Οι αποκαλύψεις της Ανθής Σαλαγκούδη για τον Περικλή και για το Survivor 4

«Να πω ότι με εκπλήσσει που ο Ντάφυ ήρθε σε ρήξη με τον Παύλο; Δεν με εκπλήσσει, δεν το περίμενα τόσο νωρίς βέβαια αλλά Τριαντάφυλλος είναι αυτός ποτέ δεν ξέρεις. Μέχρι να φύγω εγώ ο Ντάφυ ήταν κολλητός με τον Ασημακόπουλο και τον Κόρο. Θεωρώ απαράδεκτο που δεν έδωσαν στον Τριαντάφυλλο να φάει.

Είναι αρκετά αυτά που δεν βλέπετε. Έχουμε μία κάμερα που γράφει 24 ώρες αλλά από ένα σημείο και μετά δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν κάμερες γύρω σου. Μπορεί κάποια στιγμή να θες να πεις κάτι και φωνάζεις τις κάμερες. Εγώ δεν τις καλούσα τις κάμερες.

Αυτό για τον Τριαντάφυλλο το είπα όταν ήταν οι κάμερες μπροστά, αλλά μετά το σταμάτησα. Θα μπορούσα να σκεφτώ πολλά που θα άλλαζα, αλλά δεν έχει νόημα. Ήταν μία εμπειρία και κρατάω μόνο τα καλά κομμάτια.

Έχω επαφή με τη Σοφία, ήρθε κι έμεινε και στο σπίτι μου. Και με άλλους έχω μιλήσει, και με την Ασημίνα.

Δεν έχει γίνει κάτι σοβαρό με τον Περικλή. Φαινόταν ότι ήμασταν φίλοι και εγώ τον αισθανόμουν φίλο μου μέσα στο παιχνίδι. Στηριζόμουν πάνω του και είχα νιώσει πραγματική σύνδεση. Ο Περικλής δεν το αντιμετώπισε έτσι γιατί βγήκε και είπε ότι δεν ήμασταν ποτέ φίλοι.

Ένας από τους λόγους που ήρθα σε ρήξη με τον Περικλή ήταν επειδή ήθελε να τσακωθούμε μπροστά στην κάμερα και εγώ δεν ήθελα γιατί ένιωθα άβολα. Επειδή πραγματικά ένιωθα ότι ο Περικλής ήταν φίλος μου δεν ήθελα να τσακωθούμε on camera.

Δεν περίμενα την πρώτη μέρα, μόλις πάρει το κινητό του να ανεβάσει κάτι άσχημο για εμένα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share