Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα ο Μπόγδανος! Κέρδισε την ατομική ασυλία και «λύγισε» (Video)

Δεν ήθελε αυτό το κολιέ...

27 Απριλίου 2021 23:26
Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα ο Μπόγδανος! Κέρδισε την ατομική ασυλία και «λύγισε» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Μια μάχη στήθος με στήθος έδωσαν στο σημερινό επεισόδιο οι δύο ομάδες, με την Μπλε όμως να «κλέβει» τον πόντο και να βγαίνει νικήτρια στον δεύτερο αγώνα ασυλίας! Η κόκκινη ομάδα λοιπόν πάλεψε για την ατομική ασυλία και νικητής αναδείχθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος!

Πάλεψε μέχρι τέλους με τον Σάκη Κατσούλη και τελικά τα κατάφερε! Μόλις κέρδισε το κολιέ ξέσπασε σε κλάματα καθώς όπως είπε ο ίδιος δεν θέλει να υπάρχει αυτό το κολιέ και να μην το διεκδικεί κανείς και δεν θέλει να χάνουν οι κόκκινοι ασυλίες!

Survivor 4: «Καρφιά» Μαριαλένας σε Μπάρτζη και Τζέιμς - «Ακολουθούν στρατηγική...» (Video)

Survivor 4: «Καρφιά» πέταξε η Μαριαλένα σε Μπάρτζη και Τζέιμς λέγοντας πως ακολουθούν την στρατηγική της θυματοποίησης. Την ίδια στιγμή, η Μαριαλένα ανέφερε πως ποτέ δεν παραδέχονται την συγκεκριμένη τακτική που ακολουθούν και συνεχώς θέλουν να φαίνεται πως δεν φταίνε αυτοί αλλά οι συμπαίκτες τους.

Ο Τζέιμς από την άλλη τους κατηγόρησε πως έχουν στραφεί όλοι εναντίον τους και πως συνεχώς κάνουν φανερή την επιθυμία να φύγουν από το Survivor.

«Καρφιά» Μαριαλένας σε Μπάρτζη και Τζέιμς

Survivor 4: «Kαρφί» της Άννας Μαρίας για την Μαριαλένα (photo)

Survivor 4: Το έλα να δεις έγινε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης! Για ακόμα μια φορά ο Τζέιμς δέχθηκε πυρά σχεδόν από όλη την παραλία και κατηγορήθηκε πως χειραγωγεί τον Νίκο Μπάρτζη! Μεταξύ αυτών που τον κατηγόρησαν βρέθηκε και η πρώην φίλη του Μαριαλένα, που είπε πως ο Τζέιμς επηρεάζει τον Νίκο Μπάρτζη.

Η Άννα Μαρία Βέλλη που πλέον παρακολουθεί το παιχνίδι από την τηλεόραση του σπιτιού της δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την ατάκα και με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, ειρωνεύτηκε θα έλεγε κανείς, την παίκτρια των Μπλε.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας για την Μαριαλένα

«Kαρφί» της Άννας Μαρίας για την Μαριαλένα

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share