Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 28/04: Θα τους σφυρίξουν την... ντουντούκα! Αποχωρεί ο ζαχαροπλάστης;

Έφτασε το τέλος του;

27 Απριλίου 2021 12:06
Survivor spoiler 28/04: Θα τους σφυρίξουν την... ντουντούκα! Αποχωρεί ο ζαχαροπλάστης;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Πάσχα στην Ελλάδα είναι πολύ πιθανό να κάνει ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος αυτή την εβδομάδα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση!

Βασικά είναι δεδομένο πως κάθε φορά που οι μπλε θα χάνουν την ασυλία ο ζαχαροπλάστης θα είναι υποψήφιος μέχρι να φύγει! Οπότε θεωρείται δεδομένο πως η ώρα του πλησιάζει και ίσως πιο σύντομα από ότι περιμένει!

Κατά καιρούς τον έχουμε ακούσει να αναπολεί την οικογένειά του και είναι πολύ πιθανό να μην κάνει Πάσχα μακριά τους! Και ο λόγος; Πως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor αυτή την εβδομάδα.

Survivor spoiler 28/04: Θα τους σφυρίξουν την... ντουντούκα! Αποχωρεί ο ζαχαροπλάστης;

Survivor spoiler: Φεύγει ο Κώστας Παπαδόπουλος;

Το Athensmagazine.gr σας έχει αποκαλύψει από το πρωί της Τρίτης ποιοι είναι οι 4 υποψήφιοι! Αν θέλετε να δείτε ποιοι είναι πατήστε ΕΔΩ. Από τους τέσσερις λοιπόν υποψήφιους αμέσως κάναμε δημοσκόπηση, η οποία ποτέ μέχρι σήμερα δεν πέφτει έξω. Σ' αυτή λοιπόν την ψηφοφορία ο ζαχαροπλάστης της μπλε ομάδας βγαίνει με διαφορά τελευταίος στο ερώτημα "Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor 4", με μεγάλη διαφορά από τον τρίτο.

Επομένως θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη αν τελικά αποχωρήσει άλλος παίκτης και όχι ο Κώστας Παπαδόπουλος! Φαίνεται πως η συμπεριφορά του στα τελευταία επεισόδια έχει επηρεάσει το τηλεοπτικό κοινό και άλλαξε γνώμη καθώς στα τελευταία συμβούλια αποχώρησης ο Κώστας είχε συγκεντρώσει αρκετές ψήφους. Πλέον όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει! Υπομονή λίγες ώρες για να δούμε αν επιβεβαιωθούμε από την κανονικά ψηφοφορία που θα γίνει στο τέλος του σημερινού συμβουλίου στον Άγιο Δομίνικο!

Survivor trailer 27/04: Και ο Κόρο ενταντίον Τζέιμς και Νίκου - "Μας είχαν πλησιάσει για ασφάλεια"

Survivor trailer 27/04: Ο ΣΚΑΙ σήμερα άργησε αρκετά να κυκλοφορεί το trailer για το αποψινό 27/4 επεισόδιο του Survivor 4 και όλοι πιστεύαμε πως θα δούμε κάτι συγκλονιστικό αλλά τελικά μέτρια έως αδιάφορα τα πράγματα!

Από εχθές έχουμε πάρει μια γεύση για το ότι ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής, αυτή η δυάδα που έχει απασχολήσει πολύ από την αρχή του παιχνιδιού, μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά αντί να τα πάνε καλύτερα στην επιβίωση της παραλίας με τους υπόλοιπους αρχίζουν να αποστασιοποιούνται και να απομονώνονται, ξανά.

Μικρής σημασίας το τι θα συμβεί σήμερα στην παραλία, κάποιος έπρεπε να γίνει το θύμα μπας κι ανέβουν λίγο τα πεσμένα νούμερα. Όλο το ζουμί απόψε είναι στο συμβούλιο του νησιού!

Έχουμε αγώνα δεύτερης ασυλίας και σας έχουμε δώσει όλα τα spoils από νωρίς το πρωί! Ξέρουμε και ποια ομάδα κερδίζει τον στίβο μάχης αλλά και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Δείτε το trailer του σημερινού 27/4 επεισοδίου Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share