Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Survivor spoiler 27/04: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

27 Απριλίου 2021 10:56
Survivor spoiler 27/04: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα (27/04) και στο τέλος της ημέρας θα μάθουμε τους 4 υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι θα είναι αυτοί;

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία μπλε και κόκκινων και όσων συμβαίνουν στο συμβούλιο του νησιού. Σήμερα οι δύο ομάδες μάχονται για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, μετά τη νίκη της κόκκινης ομάδας στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Οι μπλε παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, μετά την χθεσινή τους ήττα, αφού καλούνται να κερδίσουν ώστε να μην βγάλουν σχεδόν όλους τους άνδρες τους στον τάκο, μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο που είναι ήδη υποψήφιος.

Σήμερα τη νίκη όπως σας έχουμε ενημερώσει από νωρίς το πρωί την παίρνουν οι μπλε και έτσι θα την...γλιτώσουν αφού στον τάκο θα βρεθεί ακόμα ένας παίκτης. Ποιος θα είναι αυτός; Εκείνος που θα επιλέξει ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος κέρδισε χτες την ατομική ασυλία. Ποιος θα είναι αυτός; Ο Τζέιμς Καφετζής! Δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς άλλωστε αφού οι άλλοι δύο άνδρες είναι ο Κόρο, με τον οποίο είναι φίλοι και ο Νίκος Μπάρτζης, τον οποίο δεν θέλει να δώσει επειδή είναι τραυματίας. Επομένως στον τάκο από την μπλε ομάδα βγαίνει ο Τζέιμς Καφετζής!

Survivor spoiler 27/04: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα;

Και πάμε τώρα στους κόκκινους που χάνουν σήμερα την ασυλία! Για τον πρώτο υποψήφιο δεν χωράει ερώτημα! Πανηγυρικά λοιπόν ξανά από την κάλπη θα βγει ο Τριαντάφυλλος και θα δώσει ακόμα μια μάχη για να παραμείνει στο Survivor 4! Ποιος άλλος όμως θα βρεθεί απέναντί του; Αυτός που θα επιλέξει ο παίκτης που θα κερδίσει την ατομική ασυλία.

Την ατομική ασυλία, σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, κερδίζει ο Ηλίας Μπόγδανος και δίνει ως υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο!

Πάμε λοιπόν για υποψηφίους τους Κώστα Παπαδόπουλο, Τζέιμς Καφετζή, Τριαντάφυλλο και Γιώργο Ασημακόπουλο! Προβλέπεται λοιπόν μεγάλη μάχη.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor

Πάρτε παρακάτω μέρος στην ψηφοφορία του Athensmagazine.gr για το ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor 4:

Survivor ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει (28/04);
Κώστας Παπαδόπουλος
Τριαντάφυλλος
Τζέιμς Καφετζής
Γιώργος Ασημακόπουλος
Created with Survey Maker
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share