Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Survivor spoiler 16/04: Έρχεται το τέλος του Γιώργου Ασημακόπουλου!

Φτάνει η δύσκολη στιγμή!

16 Απριλίου 2021 10:40
Survivor spoiler 16/04: Έρχεται το τέλος του Γιώργου Ασημακόπουλου!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το Survivor 4 βαδίζει σιγά σιγά προς το τέλος του και έρχεται η ώρα να βγουν σιγά σιγά όλοι στον τάκο!

Ο επόμενος που έχει σειρά είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος! Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας το τελευταίο διάστημα δεν περνάει και την καλύτερη φάση της ζωής του, αφού έχει πιεστεί ψυχολογικά και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Το τελευταίο καιρό μάλιστα προσπαθεί να βρει τον εαυτό του αλλά δεν τα καταφέρνει με αποτέλεσμα να έχει πέσει και αγωνιστικά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο από το τηλεοπτικό κοινό, με τις κωλοτούμπες του να μην είναι και λίγες. Κάθε φορά όπου "φυσάει ο άνεμος"! Αρχικά ήταν με τον Κόρο, από την μπλε ομάδα και στην συνέχεια στη κόκκινη, μετά έκραζε την Ελευθερία και τον Αλέξη, ένα φεγγάρι έκανε παρέα με τον Τριαντάφυλλο και μετά τσακώθηκε και τώρα τον βλέπουμε ξανά να κάνει παρέα με τα παιδιά αυτά και να έχει αφήσει στο περιθώριο τον Κόρο! Ίσως, λέμε εμείς, ίσως επειδή κάποιος του έχει "σφυρίξει" ότι ο Κόρο δεν είναι και πολύ συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό!

Survivor spoiler 16/04: Έρχεται το τέλος του Γιώργου Ασημακόπουλου!

Survivor spoiler: Έρχεται η δύσκολα στιγμή για τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Και πάμε τώρα στα δύσκολα που είναι μπροστά για τον Γιώργο Ασημακόπουλο! Τι θέλουμε να πούμε; Αργά ή γρήγορα η δύσκολη ώρα της ψηφοφορίας θα φτάσει για όλους τους παίκτες του Survivor και για τον Γιώργο φαίνεται ότι έφτασε! Πλέον όλες οι κοπέλες (και της μπλε αλλά και της κόκκινης ομάδας) έχουν ατομική ασυλία επομένως την επόμενη βδομάδα οι υποψήφιοι θα είναι όλοι άνδρες! Αν χάσουν και τις δύο ασυλίες οι κόκκινοι θεωρείται δεδομένο πως υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος αφού οι άλλοι δύο άνδρες που απομένουν είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Σάκης Κατσούλης!

Ακόμα και μια ασυλία να χάσουν οι κόκκινοι δεν αποκλείεται να δούμε υποψήφιο μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τον Ασημακόπουλο, αφού έχει αποδειχτεί πως η νέα κόκκινη ομάδα ψηφίζει καθαρά αγωνιστικά και εκεί ο Ασημακόπουλος έχει πέσει αρκετά, σε αντίθεση με τον Αλέξη που έχει ανέβει. Επομένως η ώρα της κάλπης για τον Γιώργο πλησιάζει και μένει να φανεί κατά πόσο είναι αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share