Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021

Survivor spoiler: Τραγικές εξελίξεις με τον Γιώργο Ασημακόπουλο! Δυστυχώς

Ζήτησε την βοήθεια ψυχολόγου

12 Απριλίου 2021 12:48
Survivor spoiler: Τραγικές εξελίξεις με τον Γιώργο Ασημακόπουλο! Δυστυχώς
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο Survivor 4, ο οποίος δεν περνάει και τις καλύτερές του μέρες!

Πρόσφατα σας είχαμε αποκαλύψει πως είχε καταρρεύσει ψυχολογικά και σας είχαμε φέρει στο φως και τους λόγους! Εκτός όμως από ψυχολογικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει καταρρεύσει και αγωνιστικά, αφού πηγαίνει από ήττα σε ήττα!

Οι τελευταίες μέρες δεν είναι και οι καλύτερες του παίκτη στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor. Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει ζητήσει και την βοήθεια ψυχολόγου! Άλλωστε θα πρέπει να γνωρίζετε πως στο Survivor ανά πάσα στιγμή πίσω από τις κάμερες υπάρχουν γιατροί αλλά και ψυχολόγοι σε περίπτωση που οι παίκτες χρειαστούν το παραμικρό! Άλλωστε οι συνθήκες επιβίωσης είναι τέτοιες που δεν παίρνει την παραγωγή να ρισκάρει για το παραμικρό.

Survivor spoiler: Ποια η τραγική εξέλιξη για τον Γιώργο Ασημακόπουλο;

Ο Γιώργος λοιπόν έχει καταρρεύσει εκτός από ψυχολογικά και αγωνιστικά, με τις επιδόσεις του τελευταία να θυμίζουν... Τριαντάφυλλο! Μπορεί να κράζει τον τραγουδιστή αλλά πλέον δεν διαφέρουν και πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να μετράει 4 σερί ήττες, αφού δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη και δείχνει να δυσκολεύεται ιδιαίτερα και στον στόχο. Ένα πρόβλημα που το είχε από την πρώτη μέρα αλλά πλέον είναι χειρότερος από ποτέ.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο τέταρτος χειρότερος παίκτης του Survivor και ο τρίτος από την ομάδα του, πάνω από τα "παλτά" Τριαντάφυλλο και Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ από κάτω του βρίσκεται και ο Παύλος Γαλακτερός από τη μπλε ομάδα!

Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr τα στατιστικά των παικτών του Survivor 4 μετά και τις επιδόσεις του στο χθεσινό (11/04) αγώνα για το έπαθλο φαγητού:

Survivor spoiler στατιστικά

Survivor spoiler

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share