Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Αποκάλυψε ποιον θέλει νικητή η Μαριάνθη Κάσδαγλη - «Αδικήθηκα από την πρώτη φορά που...» (Video)

Μπήκε στο Καλό Μεσημεράκι και τα είπε όλα στον Νίκο Μουτσινά

15 Απριλίου 2021 19:16
Survivor 4: Αποκάλυψε ποιον θέλει νικητή η Μαριάνθη Κάσδαγλη -  «Αδικήθηκα από την πρώτη φορά που...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η Μαριάνθη Κάσδαγλη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι και αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά πως θα ήθελε να δει νικητή του Survivor 4 τον Νίκο Μπάρτζη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 4, αναφέρθηκε αρχικά στην εμπειρία που είχε μέσα στο παιχνίδι αλλά την ίδια στιγμή εξήγησε πως ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένα πολύ αληθινό άτομο που δεν προσποιείται και μπορεί άνετα να κερδίσει.

Η απάντηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη για τον νικητή του Survivor 4

«Ζεις τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι πιο πολύ και από τα δικά σου άτομα. Τους βλέπει πιο πολύ απ' ότι μπορείς να βλέπεις έναν φίλος σου ή την οικογένειά σου. Το έχω συνηθίσει λίγο αυτό λόγω της δουλειάς. Το μεγαλύτερο διάστημα που έχει χρειαστεί να λείψω από το σπίτι ήταν 9 μήνες.

Ένα από τα παιδιά που βγάζει αληθινό χαρακτήρα είναι ο Νίκος Μπάρτζης. Είναι πολύ αληθινό παιδί. Δεν προσποιείται. Στο τέλος μένει ο καλύτερος», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάνθη.

Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Αδικήθηκα από την πρώτη φορά που βγήκα υποψήφια»

«Με τη Νικολέττα, είπα όσα ήθελα, έδωσα πόνο. Ήταν ωραία, δυνατή εμπειρία ζωής, σκληρό παιχνίδι με την κακουχία. Θα ξαναπήγαινα στο Survivor. Πηγαίνοντας δεν περίμενα να βγω και να θέλω να ξαναμπώ.

Είμαι υποπλοίαρχος, στο καράβι δεν είναι εύκολα τα πράγματα και ήμουν προετοιμασμένη. Στην αρχή δυσκολεύτηκα με τις κάμερες, μέχρι να το συνηθίσω. Μετά χρειαζόταν να μιλάω στις κάμερες για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, δεν αφήνω περιθώρια εκεί. Θεωρώ ότι με αδίκησαν κάποιοι συμπαίκτες μου. Από την πρώτη κιόλας φορά που βγήκα υποψήφια από την Καρολίνα που είχε πάρει την ατομική ασυλία. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα παιχνίδι, σέβομαι αυτό που θα πει ο άλλος αλλά δεν το δέχομαι.

Η Σοφία ήταν αληθινή, δε με έβλεπε ανταγωνιστικά ή με ζήλια. Κι εγώ έκανα το ίδιο απέναντί της. Ήμασταν στήριγμα η μία για την άλλη. Μετά από κάποιες μέρες δεν μιλούσα με κανέναν. Ήμουν εκεί και το πάλευε και στους στίβους μάχης και στην καλύβα.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος που θα κάνει και την πλάκα του, στην αρχή δεν τον καταλάβαινα ακριβώς, μετά όμως τον έμαθα. Δεν έχω κάτσει να δω κανένα επεισόδιο. Δεν έχω κακία μέσα μου για κανένα παιδί και πιστεύω ότι και τα παιδιά στην προσωπική τους ζωή δεν είναι τόσο απότομοι όσο στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share