Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Διαδικτυακός πόλεμος - Φίλοι του Σάκη απειλούν όσους τον βρίζουν στο Instagram

"To νου σου! Θα τα πούμε από κοντά τις επόμενες μέρες! Έχω την δύναμη να..."

14 Απριλίου 2021 12:48
Survivor spoiler: Διαδικτυακός πόλεμος - Φίλοι του Σάκη απειλούν όσους τον βρίζουν στο Instagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ένας απίστευτος πόλεμος έχει ξεκινήσει στα social media με αφορμή βρισιές προς το πρόσωπο του Σάκη Κατσούλη!

Προχτες σας παρουσιάσαμε πόσο χυδαία βρίζουν τον παίκτη του Survivor διάφοροι τηλεθεατές στο προφίλ του στο Instagram, όμως φίλοι του Σάκη το πήγαν σε άλλο... επίπεδο, ακόμα πιο τραγικό!

Συγκεκριμένα στο Twitter τον γύρο του διαδικτύου κάνουν καταγγελίες αναγνωστών πως φίλοι του Σάκη Κατσούλη τους απειλούν επειδή τον βρίζουν!

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως δεν παίρνουμε το μέρος καμίας πλευράς! Άδικο έχουν και οι δύο! Άδικο έχουν όσοι τον βρίζουν χυδαία και μάλιστα ανώνυμα στα social media, μέσα από ψεύτικα προφιλ, ακόμα μεγαλύτερο άδικο όμως έχουν και οι φίλοι του Σάκη Κατσούλη που τους τραμπουκίζουν και τους απειλούν! Φυσικά πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην είναι φίλοι του τερματοφύλακα απλά να παίζουν άλλα παιχνίδια στις πλάτες του παιδιού, που αυτή την στιγμή βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και πρωταγωνιστεί στο Survivor.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος στο Instagram

  • Θέλεις να βρεθούμε να μου τα πεις και από κοντά
  • Ωραίους φίλους έχεις. Με σένα δεν έχω κάτι. Απλά κάνεις δεν γουστάρει τον αλήτη
  • Όταν έχεις με τους φίλους μου έχεις και με μένα! Αλήτης είναι κάποιος ο οποίος βρίζει τη μάνα του άλλου χωρίς να τον ξέρει. Το νου σου, θεώρησε απειλή πλέον τον εαυτό μου προς τον δικό σου και αν με ήξερες θα ήξερες ότι έχω την δύναμη να σε βρω ακόμα και έτσι. Θα τα πούμε από κοντά λοιπόν τις επόμενες μέρες!

Δείτε και το σχετικό ποστάρισμα στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler: Διαδικτυακός πόλεμος

Survivor spoiler: "Γαμ@μ@ν@ ψυχάκι μπ@στ@ρδ@ ψόφα!" - Τραγικό, εύχονται στον Αλέξη Παππά να πεθάνει!

Survivor spoiler: Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα του 2021 με άνανδρους τύπους να εύχονται σε έναν άνθρωπο να πεθάνει επειδή δεν τους αρέσει η συμπεριφορά του μέσα σ' ένα ριάλιτι!

Ο λόγος φυσικά για τον Αλέξη Παππά, με τα "καντήλια" στο προφίλ του στο Instagram να δίνουν και να παίρνουν, ενώ υπάρχουν κι άλλοι "μάγκες" που λένε πως αν τα σβήσει θα τον κάνουν ρεζίλι μέσα από την Σούλα Γκλάμουρους!

Δηλαδή όταν εύχεσαι σ' έναν άνθρωπο να πεθάνει θα πρέπει να αφήνεις αυτές τις... ευχές γιατί αλλιώς θα σε κάνουν ρεζίλι! Δεν πάτε καθόλου καλά ορισμένοι τύποι.

Αξίζει να σημειωθεί πως την σελίδα του Αλέξη Παππά στο Instagram διαχειρίζεται ένας στενός του φίλος, όσο ο ηθοποιός βρίσκεται μέσα στο Survivor 4 και στον Άγιο Δομίνικο!

Δείτε μερικές από τις... ευχές προς το πρόσωπο του Αλέξη Παππά παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler:

Survivor spoiler:

ραγικό, εύχονται στον Αλέξη Παππά να πεθάνει!

ραγικό, εύχονται στον Αλέξη Παππά να πεθάνει!

Τραγικό, εύχονται στον Αλέξη Παππά να πεθάνει!

Survivor spoiler

Survivor spoiler Αλέξης Παππάς

Survivor spoiler Αλέξης Παππάς βρίσιμο

Survivor spoiler Αλέξης Παππάς

Survivor - Αλέξης Παππάς: Η καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο, η διεθνής καριέρα και οι 5.500€ την εβδομάδα

Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς είναι 35 ετών, ηθοποιός και αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor.

Όταν τελείωσε το σχολείο άρχισε να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος ενώ αργότερα στη ζωή του ήρθε το μόντελινγκ. Ο τηλεοπτικός «Αλέκος Καραχάλιος» της σειράς “8 λέξεις” ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ήπειρο σε νηπιακή ηλικία, τέλειωσε ηλεκτρολόγος – ψυκτικός σε νυχτερινό σχολείο, αλλά έκανε «στροφή» στην καριέρα του, μετά από παρότρυνση της τότε κοπέλας του, η οποία τον έπεισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

 Survivor - Αλέξης Παππάς

Στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας

Σίγουρα τότε ο Αλέξης Παππάς δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Και προφανώς είχε δίκιο, αφού έχει καταφέρει να συνεργαστεί με μεγάλα brands, όπως Guess, Davidoff, Mont Blanc και Diesel. Μάλιστα ο γοητευτικός Αλέξης Παππάς έχει «δανείσει» το σώμα του και στον Αντόνιο Μπαντέρας για να το χρησιμοποιήσει στην διαφήμιση που έκανε για το καινούργιο του άρωμα, έχει ποζάρει σε δεκάδες καμπάνιες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει φωτογραφηθεί από διάσημους φωτογράφους ξένων περιοδικών.

 Survivor - Αλέξης Παππάς

Τα πρώτα βήματα στην υποκριτική

Τα πρώτα του όμως βήματα στην υποκριτική έγιναν στη σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια». Ακολούθησε η συνεργασία του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Κάνε Παζάρι και τώρα οι «8 λέξεις». Ο ίδιος έχει αποκαλύψει πως τα «Δίδυμα Φεγγάρια» προέκυψαν ύστερα από τη συμμετοχή του στο βιντεοκλίπ «Για σένα» της Άννας Βίσση.

Τα διαφημιστικά και η επαφή με την τηλεόραση

Μέσα από το μόντελινγκ ο Αλέξης Παππάς έκανε διαφημιστικά για την τηλεόραση και ήρθε σε επαφή με την κάμερα. Παράλληλα με το μόντελινγκ στην Αμερική, σπούδασε υποκριτική, ενώ πρωταγωνίστησε και σε ταινία μικρού μήκους στη Γουατεμάλα. Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ.

 Survivor - Αλέξης Παππάς

Τη φετινή σεζόν τον είδαμε να συμμετέχει και στο μουσικό show J2US μαζί με τη Χριστίνα Σάλτη, ωστόσο η πορεία τους ήταν σύντομη αφού παρά τις καλές τους εμφανίσεις αποχώρησαν νωρίς. Πρόταση είχε δεχτεί και για το Bachelor, το concept όμως δεν ήταν κάτι που του ταίριαζε και έτσι αρνήθηκε.

O Αλέξης Παππάς αμείβεται στο Survivor με 5,500 ευρώ κάθε εβδομάδα που παραμένει μέσα στο παιχνίδι.

 Survivor - Αλέξης Παππάς

H σχέση του με μοντέλο της Victoria’s Secret

O ίδιος σε ερώτηση δημοσιογράφου είχε πει σχετικά: “Θεωρώ πως δεν είναι σωστό να αποκαλύψω την ταυτότητα του εν λόγω μοντέλου , διότι η κοπέλα είναι παντρεμένη, με παιδιά. Είναι ξανθιά και είναι ακόμη πολύ δραστήρια στο χώρο, αν αυτό βοηθάει στο να μαντέψετε! Με ιντριγκάρει το σέξι βλέμμα, αυτό που σαν κυνηγός θα με κάνει να πω ότι πρέπει να ασχοληθώ. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να δείχνει τι αισθάνεται και να μην είναι κρύα. Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση, θα μπορούσα εύκολα να υπάρξω με μια γυναίκα μέτριας εμφάνισης, που για εμένα θα είναι η απόλυτη. Δεν θα μου άρεσε να έχω μια κοπέλα σαν την Pamela Anderson και όλοι να θέλουν να κοιμηθούν μαζί της”.

 Survivor - Αλέξης Παππάς

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share