Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Survivor 4: Αποκαλύψεις Κρις Σταμούλη - Το παρασκήνιο της κόντρας του με τον Τζέιμς

«Ο λόγος που άρχισα να απομακρύνομαι ήταν το γεγονός ότι...»

2 Απριλίου 2021 19:24
Survivor 4: Αποκαλύψεις Κρις Σταμούλη - Το παρασκήνιο της κόντρας του με τον Τζέιμς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο Κρις Σταμούλης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη και μέσα σε όλα αποκάλυψε τον λόγο που απομακρύνθηκε από τον Τζέιμς Καφετζή. Επίσης, σε μία αποκάλυψη για τις φημολογίες περί επιστροφής του στον Άγιο Δομίνικο είχε προχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες

Οι δηλώσεις του Κρις Σταμούλη για το Survivor

Ποιος ήταν ο βασικός λόγος που σε έκανε να πάρεις μέρος στο Survivor;

Το κόνσεπτ του Survivor με ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή που το είδα πριν από χρόνια, όταν ήμουν μικρός. Το είχα θέσει, λοιπόν, ως στόχο ότι κάποια στιγμή θα έπαιρνα κι εγώ μέρος. Ως άνθρωπος, μου αρέσουν πολύ οι προκλήσεις, το να πετυχαίνω δύσκολα πράγματα. Και για μένα το Survivor ήταν μια πρόκληση στην οποία ήθελα να ανταπεξέλθω.

Ξεκινήσατε πολύ δυνατά ως μαχητές, ήσασταν πολύ δεμένοι ως ομάδα. Πότε ξεκίνησαν οι τριγμοί;

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά. Οι διάσημοι δεν μπορούσαν να σηκώσουν κεφάλι, τους κερδίζαμε συνέχεια. Και μετά, όταν γίναμε μπλε ομάδα, πάλι τα πηγαίναμε πολύ καλά, είχαμε κάνει, θυμάμαι, 8 νίκες σερί.

Αλλά από τη στιγμή που ήρθαν οι καινούργιοι παίκτες στην κόκκινη ομάδα, οι οποίοι ήταν πολύ αθλητικοί, το κλίμα άλλαξε. Ο δεύτερος λόγος ήταν το γεγονός ότι στην ομάδα μας άρχισαν διαμάχες και αυτό επηρέασε την αγωνιστικότητά μας. Και βέβαια το Survivor είναι ένα παιχνίδι.

Σε ένα παιχνίδι δεν γίνεται να κερδίζεις συνέχεια. Είχαμε ένα πολύ ωραίο σερί, αλλά κάποια στιγμή θα έφερναν και οι αντίπαλοι νίκες.

Κρις Σταμούης και Τζέιμς Καφετζής

Υπήρξε κάποιο σημείο καμπής στη σχέση σου με τον Τζέιμς;

Με τον Τζέιμς στην αρχή είχαμε πολύ καλή σχέση, ήμασταν στην ίδια υποομάδα. Ο λόγος που άρχισα να απομακρύνομαι ήταν το γεγονός ότι ο Τζέιμς, παρόλο που ήξερε πως σε μια ψηφοφορία θα με ψήφιζαν η Μαριαλένα και η Άννα Μαρία, δεν μου το είπε. Αυτό δεν μου άρεσε.

Σε άλλες ψηφοφορίες τα συζητούσαμε όλα και πάντα ξέραμε ποιος θα έβγαινε υποψήφιος. Εκείνη τη φορά δεν μου το αποκάλυψε και, γενικότερα, θεωρώ πως, εμμέσως, και αυτός και ο Νίκος βοήθησαν με τη στάση τους στο να βγω υποψήφιος για πρώτη φορά.

Τι σε έφερε κοντά στον Αλέξη;

Στις πρώτες μας συζητήσεις, όταν ήρθε ο Αλέξης στη μπλε ομάδα, διαπιστώσαμε πως είχαμε πάρα πολλά κοινά σημεία. Μιλούσαμε πολλές ώρες για διάφορα ζητήματα, εκτός Survivor, κι από εκεί αναπτύχθηκε μια φιλία. Στη συνέχεια γίναμε κολλητοί, επειδή ταιριάζαμε πάρα πολύ ως άνθρωποι, κατέληξε

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share