Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η Κάτια Ταραμπάνκο συναντήθηκε με τον Γιώργο Κοψιδά

Επανένωση για τους δύο φίλους μετά από καιρό

1 Απριλίου 2021 23:58
Survivor 4: Η Κάτια Ταραμπάνκο συναντήθηκε με τον Γιώργο Κοψιδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Κάτια Ταραμπάνκο πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor 4 προκειμένου να προστατεύσει την υγεία της και έτσι, λίγο καιρό μετά την επιστροφή του καλού της φίλου, Γιώργου Κοψιδά στην Ελλάδα, συναντήθηκαν και τα είπαν.

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Κοψιδάς είχαν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι ενώ στις πρώτες εβδομάδες του Survivor 4, είχαν ενοχλήσει με την απόμακρη στάση τους την υπόλοιπη ομάδα. Τα πάντα βέβαια άλλαξαν μετά την οικειοθελή αποχώρηση του μοντέλου.

Πλέον και οι δυο βρίσκονται στην Ελλάδα και φαίνεται πως έχουν πολλά να πουν. Η Κάτια Ταραμπάνκο ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία selfie με τον καλό της φίλο και έγραψε «Καλό Μήνα, είπαμε;».

Survivor 4: Η Κάτια Ταραμπάνκο συναντήθηκε με τον Γιώργο Κοψιδά

Survivor 4: «Κεραυνοί» Κοψιδά για Τριαντάφυλλο και Αλέξη - «Κάνουν μόνο στρατηγική, δε θα τους έκανα ποτέ παρέα»

Ο Γιώργος Κοψιδάς εμφανίστηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» κι έριξε τους «κεραυνούς» του για τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά, τονίζοντας πως οι δυο τους είναι αφοσιωμένοι στο να κάνουν στρατηγική στο Survivor.

Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε για το παρασκήνιο στην κόκκινη ομάδα, τις κατηγορίες για στήσιμο ψηφοφοριών, καθώς και την αντίδραση του κοινού, όταν επιτέθηκε στην αποχώρησή του.

Survivor 4: Η τοποθέτηση του Γιώργου Κοψιδά για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι

«Πνευματικά είχα κουραστεί πάρα πολύ. Λέγανε ότι έχω αρχηγικές τάσεις και πριν στήσω την κόκκινη ομάδα. Επειδή ασχολούμαι στη ζωή μου πολύ με ομάδες, με ενδιαφέρει οι ομάδες να είναι συντονισμένες. Έπαιζα μπάσκετ. Έκανα καλή ομάδα αλλά τις δυο τελευταίες βδομάδες χάλασε…

Είναι προφανές ότι και οι δυο παίκτες, ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης κάνουν στρατηγική. Ο Αλέξης παίζει πιο έξυπνα και έτσι όπως χειρίζεται τους ανθρώπους μπορεί να πάει πολύ μακριά. Τη μια βδομάδα μπορεί να στηρίζει τον Τριαντάφυλλο και την άλλη να το βρίζει.

Ο κόσμος νόμιζε ότι είπα ότι το κοινό είναι κουτσομπόληδες αλλά αυτό είχε να κάνει με μένα και τον Τριαντάφυλλο. Δεν είχα στο μυαλό μου να κατηγορήσω το κοινό. Αν εκφράστηκα λάθος… Ήταν σοκ για μένα. Επειδή είχαμε όλη μέρα τσακωμούς και εντάσεις επέλεξα να αυτοπροταθώ για το καλό της ομάδας με κίνδυνο να φύγω και έτσι έγινε… Δεν άξιζε τελικά αλλά και πάλι το ίδιο θα έκανα. Είδα όταν βγήκα ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί στο παιχνίδι. Κατηγορήθηκε ότι καθοδηγώ τις ψηφοφορίες… τώρα που έφυγα πως τις καθοδηγώ.

Η Σοφία ήταν ευγνώμων στην αρχή και μετά άλλαξε και άρχισε να με κατηγορεί με ψέματα. Εγώ μπήκα στο παιχνίδια αρκετά αθώος και χωρίς στρατηγική. Ήθελα να δώσω τη φιλοσοφία ζωής που έχω. Ηρεμία, ομόνοια, δικαιοσύνη. Νιώθω περήφανος για τον τρόπο που έπαιξα. Έφυγα με το κεφάλι ψηλά.

Δεν θα έκανα παρέα με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά, έξω από το παιχνίδι. Ο Τριαντάφυλλος είχε ένα μότο. Ότι δεν έχει φανεί στην κάμερα, δεν έχει γίνει. Είναι τρομακτικό. Απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα γι΄αυτόν τον άνθρωπο. Είδα άλλον άνθρωπο. Μας έβγαζε όλους ψεύτες. Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ αυτό τον άνθρωπο και να τον κάνω παρέα.

Έφυγα πλήρης. Το έχω χορτάσει. Έμεινα 3 ολόκληρους μήνες. Δεν έχω απωθημένο. Μόνο ότι δεν τραγούδησα στο πάρτι της ένωσης. Είμαι ευγνώμων για τη εμπειρία που έζησα. Έμαθα πολλά. Κατάλαβα τι σημαίνει πείνα. Ξέρεις τι είναι να πέφτει κάτω ένα κόκκος ρύζι και να το παίρνεις για να τον φας;».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share