Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 01/04: Για 10 ψήφους διαφορά! Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

Η μπίλια έκατσε στην Μαριάνθη! Αν έκλειναν οι κάλπες 1 λεπτό μετά ίσως έφευγε άλλος παίκτης

1 Απριλίου 2021 09:33
Survivor spoiler 01/04: Για 10 ψήφους διαφορά! Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τρομερή αποκάλυψη από το Athensmagazine.gr σχετικά με την χθεσινή (31/03) αποχώρηση από το Survivor 4!

Συγκεκριμένα το Athensmagazine.gr από νωρίς το πρωί σας είχε ενημερώσει ότι η Μαριάνθη Κάσδαγλη θα αποτελέσει παρελθόν από το Survivor 4, κάτι που επιβεβαιώθηκε το βράδυ της ίδιας μέρας. Το Athensmagazine.gr σήμερα το πάει ένα βήμα παρακάτω και σας αποκαλύπτει τα στατιστικά της ψηφοφορίας, χωρίς να είναι 100% επιβεβαιωμένα!

Αρχικά ξεκαθαρίζουμε πως ο Τριαντάφυλλος έμεινε πανηγυρικά στο παιχνίδι και μάλιστα πήρε αρκετές περισσότερες ψήφους από τις τελευταίες ψηφοφορίες! "Μπετόν αρμέ" ο Ντάφυ, ο οποίος παρότι έχει αρχίσει να κουράζει ο κόσμος τον γουστάρει! Όλο αυτό το τρολάρισμα με το ζέσταμα και την μονομαχία με τον Κώστα Παπαδόπουλο έφερε τον Ντάφυ ακόμα πιο ψηλά αφού χαρίζει γέλιο στους τηλεθεατές. Η αλήθεια μάλιστα είναι πως αν ο τραγουδιστής αποχωρήσει από το Survivor η τηλεθέαση θα πέσει. Μπορεί αρκετοί να τον κράζουν αλλά σίγουρα σκέφτονται πως το Survivor δεν θα είναι ίδιο χωρίς Τριαντάφυλλο.

Survivor spoiler 01/04

Survivor spoiler: Ποια τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας;

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές του Athensmagazine.gr ο Τριαντάφυλλος παραμένει στο Survivor με ένα ποσοστό κοντά στο 65%. Πολύ εύκολο βράδυ λοιπόν για τον Ντάφυ, ο οποίος από τα πρώτα κιόλας λεπτά της ψηφοφορίας είχε ξεφύγει στην κορυφή!

Πάμε τώρα στα κορίτσια! Η Ελένη Χαμπέρη συγκέντρωσε το 18% των ψήφων έναντι το 17% της Μαριάνθης, ενώ χαρακτηριστικό είναι αυτό που μας είπαν πως ίσως η διαφορά κρίθηκε και σε λιγότερες από δέκα ψήφους! Αυτό σημαίνει πως αν η ψηφοφορία είχε κλείσει ένα λεπτό πριν ή ένα λεπτό μετά πως ενδέχεται να είχε φύγει η Ελένη και όχι η Μαριάνθη!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share