Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Survivor 4: «Κεραυνοί» Κοψιδά για Τριαντάφυλλο και Αλέξη - «Κάνουν μόνο στρατηγική, δε θα τους έκανα ποτέ παρέα»

Τι είπε για την φράση του περί «κουτσομπόλη κόσμου» στην αποχώρηση;

30 Μαρτίου 2021 17:33
Survivor 4: «Κεραυνοί» Κοψιδά για Τριαντάφυλλο και Αλέξη - «Κάνουν μόνο στρατηγική, δε θα τους έκανα ποτέ παρέα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Κοψιδάς εμφανίστηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» κι έριξε τους «κεραυνούς» του για τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά, τονίζοντας πως οι δυο τους είναι αφοσιωμένοι στο να κάνουν στρατηγική στο Survivor.

Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε για το παρασκήνιο στην κόκκινη ομάδα, τις κατηγορίες για στήσιμο ψηφοφοριών, καθώς και την αντίδραση του κοινού, όταν επιτέθηκε στην αποχώρησή του.

Survivor 4: Η τοποθέτηση του Γιώργου Κοψιδά για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι

«Πνευματικά είχα κουραστεί πάρα πολύ. Λέγανε ότι έχω αρχηγικές τάσεις και πριν στήσω την κόκκινη ομάδα. Επειδή ασχολούμαι στη ζωή μου πολύ με ομάδες, με ενδιαφέρει οι ομάδες να είναι συντονισμένες. Έπαιζα μπάσκετ. Έκανα καλή ομάδα αλλά τις δυο τελευταίες βδομάδες χάλασε…

Είναι προφανές ότι και οι δυο παίκτες, ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης κάνουν στρατηγική. Ο Αλέξης παίζει πιο έξυπνα και έτσι όπως χειρίζεται τους ανθρώπους μπορεί να πάει πολύ μακριά. Τη μια βδομάδα μπορεί να στηρίζει τον Τριαντάφυλλο και την άλλη να το βρίζει.

Ο κόσμος νόμιζε ότι είπα ότι το κοινό είναι κουτσομπόληδες αλλά αυτό είχε να κάνει με μένα και τον Τριαντάφυλλο. Δεν είχα στο μυαλό μου να κατηγορήσω το κοινό. Αν εκφράστηκα λάθος… Ήταν σοκ για μένα. Επειδή είχαμε όλη μέρα τσακωμούς και εντάσεις επέλεξα να αυτοπροταθώ για το καλό της ομάδας με κίνδυνο να φύγω και έτσι έγινε… Δεν άξιζε τελικά αλλά και πάλι το ίδιο θα έκανα. Είδα όταν βγήκα ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί στο παιχνίδι. Κατηγορήθηκε ότι καθοδηγώ τις ψηφοφορίες… τώρα που έφυγα πως τις καθοδηγώ.

Η Σοφία ήταν ευγνώμων στην αρχή και μετά άλλαξε και άρχισε να με κατηγορεί με ψέματα. Εγώ μπήκα στο παιχνίδια αρκετά αθώος και χωρίς στρατηγική. Ήθελα να δώσω τη φιλοσοφία ζωής που έχω. Ηρεμία, ομόνοια, δικαιοσύνη. Νιώθω περήφανος για τον τρόπο που έπαιξα. Έφυγα με το κεφάλι ψηλά.

Δεν θα έκανα παρέα με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά, έξω από το παιχνίδι. Ο Τριαντάφυλλος είχε ένα μότο. Ότι δεν έχει φανεί στην κάμερα, δεν έχει γίνει. Είναι τρομακτικό. Απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα γι΄αυτόν τον άνθρωπο. Είδα άλλον άνθρωπο. Μας έβγαζε όλους ψεύτες. Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ αυτό τον άνθρωπο και να τον κάνω παρέα.

Έφυγα πλήρης. Το έχω χορτάσει. Έμεινα 3 ολόκληρους μήνες. Δεν έχω απωθημένο. Μόνο ότι δεν τραγούδησα στο πάρτι της ένωσης. Είμαι ευγνώμων για τη εμπειρία που έζησα. Έμαθα πολλά. Κατάλαβα τι σημαίνει πείνα. Ξέρεις τι είναι να πέφτει κάτω ένα κόκκος ρύζι και να το παίρνεις για να τον φας;».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share