Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Πυρ και μανία ο Ατζούν με τους παίκτες - «Κεραυνοί» στις δύο παραλίες για τα «ξεκατινιάσματα»

Έξαλλος ο Τούρκος παραγωγός - Πήγε να τους κατσαδιάσει για να σταματήσουν... πριν αρχίσουν τις μπουνιές

28 Μαρτίου 2021 15:47
Survivor spoiler: Πυρ και μανία ο Ατζούν με τους παίκτες - «Κεραυνοί» στις δύο παραλίες για τα «ξεκατινιάσματα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Πυρ και μανία ήταν ο Ατζούν Ιλιτζαλί με τους παίκτες του Survivor, με τον Τούρκο παραγωγό να γίνεται έξαλλος μετά τα ακραία «ξεκατινιάσματα» μεταξύ τους, επεμβαίνοντας προσωπικά, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μπορεί η παραγωγή να επιθυμεί να αναδειχθεί το στοιχείο του ριάλιτι στο φετινό Survivor, κάτι που έχει αποδειχθεί σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θέλει αυτό να γίνεται ανεξέλεγκτα. Ορισμένες φορές, μάλιστα, η κατάσταση ξεφεύγει τόσο πολύ στις παραλίες, που υπάρχει ανάγκη για εξωτερική επέμβαση, τόσο λόγω της αισθητικής που πρέπει να προβάλλεται στο κοινό, μένοντας σε κάποια συγκεκριμένα πλαίσια όσο και για την αποφυγή να διαβληθεί το παιχνίδι, το οποίο φτάνει μάλιστα σε σημείο να κάνει διεθνή καριέρα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ο Πάνος Καλίδης αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αυτό, που γνωρίζαμε σχετικά με τον εκνευρισμό της παραγωγής για τους αμέτρητου ομηρικούς καβγάδες. Ο τραγουδιστής μιλά για «σημεία και τέρατα», με αποτέλεσμα ορισμένες φορές να υπάρξει επέμβαση, ώστε να διευκρινιστεί το ποια είναι τα προαναφερθέντα όρια.

Ατζούν έξαλλος με τους παίκτες του Survivor

Survivor spoiler: Έξαλλος με τους παίκτες ο Ατζούν - Πήγε μέχρι την παραλία για να τους «τρίξει τα δόντια»

Μια φορά, μάλιστα, χρειάστηκε να μιλήσει στο παρελθόν μέχρι και ο ίδιος ο Ατζούν με τους παίκτες. Ο Τούρκος πήγε, συγκεκριμένα, στους «Μπλε» και πιθανότατα την περίοδο των εντάσεων από το ατόπημα των Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη, προκειμένου να ζητήσει από όλους να ηρεμήσουν και να θυμούνται ορισμένους όρους, που έχει το συμβόλαιό τους, όπως να μην χειροδικήσουν εναντίον συμπαίκτη τους.

Αυτή, άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ατζούν εκνευρίζεται τόσο πολύ, αφού είχε κατσαδιάσει την πεντάδα της κλίκας και στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου για την επιλογή να μην αγωνιστεί. Ο ίδιος επιθυμεί, με τον τρόπο του να δείξει πως… δεν αστειεύεται και, εφόσον χρειαστεί, θα επιβάλει ποινές.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share