Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Mega deal από τον Ατζούν - Βγαίνει και στο εξωτερικό η ελληνική παραγωγή

Το Athensmagazine.gr έχει αποκλειστικά το ρεπορτάζ - Σε ποια χώρα του εξωτερικού θα προβληθούν... ο «Ντάφυ» και οι υπόλοιποι

28 Μαρτίου 2021 08:26
Survivor spoiler: Mega deal από τον Ατζούν - Βγαίνει και στο εξωτερικό η ελληνική παραγωγή
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor spoiler: Σε μια ακόμη τεράστια συμφωνία προχωρά ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor, με την ελληνική παραγωγή να ετοιμάζεται να περάσει και πέρα από τα όρια του ΣΚΑΪ και… του Φαλήρου, ταξιδεύοντας και στο εξωτερικό, για να βλέπουν την καθημερινότητα των παικτών και εκτός της χώρας μας.

Ο Τούρκος παραγωγός συνεχίζει τις κινήσεις του, προκειμένου να «εκτοξεύσει» ακόμη περισσότερο το ριάλιτι επιβίωσης, έχοντας πρωτίστως καταφέρει την φετινή χρονιά να το μετατρέψει σε αποκάλυψη της σεζόν. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι εντυπωσιακά, το Survivor… πετά και κυριαρχεί απόλυτα στην prime time ζώνη, «διαλύοντας» τον ανταγωνισμό, που είναι σκληρός την τελευταία, και από τον ΑΝΤ1 και το Star, με τις «Άγριες Μέλισσες» και το MasterChef να επιχειρούν επίσης να κατακτήσουν την κορυφή.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ο Ατζούν, μάλιστα, βλέπει πολύ πιο μακριά και το Survivor All Star είναι μόνο η αρχή για τον ίδιο, με τον πέμπτο κύκλο να βρίσκεται ήδη στα σκαριά, έχοντας ήδη προσεγγίσει, όπως έχει φανεί, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Σκέφτεται, άλλωστε, κι έναν έκτο κύκλο, ο οποιος δεν αποκλείεται να φέρει και τη μετακόμιση του ριάλιτι σε άλλο κανάλι, συζητώντας ήδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το Mega.

Mega deal από τον Ατζούν για το Survivor

Survivor spoiler: Η μεγάλη συμφωνία του Ατζούν για να ταξιδέψουν «Κόκκινοι» και «Μπλε» στο εξωτερικό

Για την ώρα, όμως, υπάρχουν και βραχυπρόθεσμα πλάνα, το οποίο βοηθούν το ελληνικό Survivor να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Η παραγωγή βρίσκεται στα καλύτερά της, άλλωστε, μέσα από τις ουκ ολίγες ιδιαίτερες στιγμές των αγωνισμάτων, τις ίντριγκες που έχουν κάνει τον κόσμο να παρακολουθεί με… κομμένη ανάσα και αποκορύφωμα, φυσικά, το πάρτι της ένωσης, που θα δούμε με πρωταγωνιστή τον Jason Derulo, έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει.

Ο Ατζούν, λοιπόν, ετοιμάζεται να προβάλει το ελληνικό Survivor στην τουρκική τηλεόραση. Ο ίδιος, άλλωστε, εγκαινίασε πρόσφατα μια ψηφιακή πλατφόρμα με την επωνυμία Exxen, όπου δείχνει παραγωγές της AcunMedya με σειρές, εκπομπές και, φυσικά, ριάλιτι. Με μια ψηφοφορία, που πραγματοποίησε στο Instagram με σχετική του ανάρτηση, ο παραγωγός ρώτησε τους ακολούθους του, αν επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ελληνική έκδοση του Survivor. Αυτό ήταν ενδεικτικό από μόνο για τις προθέσεις του, με τον Ατζούν να ετοιμάζεται να προωθήσει τις προσπάθειες «Κόκκινων» και «Μπλε» από τον Άγιο Δομίνικο, με το ριάλιτι επιβίωσης της Ελλάδας να προβάλλεται και στην Τουρκία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share