Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Έξαλλος ο Βασάλος - «Είστε αστείοι που ψηφίσατε Τζέιμς»

«Πυρά» από τον πρώην παίκτη του ριάλιτι στην μπλε ομάδα

24 Μαρτίου 2021 20:00
Survivor 4: Έξαλλος ο Βασάλος - «Είστε αστείοι που ψηφίσατε Τζέιμς»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την τελευταία ψηφοφορία του Survivor, με τον άλλοτε παίκτη να αναφέρεται σε όσους ψήφισαν τον Τζέιμς Καφετζή, τονίζοντας πως είναι αστείοι οι λόγοι που βρίσκεται… στον τάκο.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές στο Survivor, ενώ πρόσφατα υπήρξε είδηση για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Survivor 4: Η τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ψηφοφορία και τον Τζέιμς

Αυτή τη φορά αναφέρθηκε στην χθεσινή ψηφοφορία και στην ανάδειξη του Τζέιμς ως υποψηφίου προς αποχώρηση, τονίζοντας πως ήταν λάθος απόφαση.

«Χωρίς να θέλω να κάνω αβάντα στον Τζέιμς, οι λόγοι που τον ψήφισαν είναι πραγματικά αστείοι. Ξεκάθαρα ο Νίκος ψήφισε την Χριστίνα για να προστατεύσει τους άλλους δύο πιστεύοντας ότι είναι η λιγότερο δημοφιλής. Αλλιώς θα έδινε την Ελευθερία που ψήφισε στην κάλπη», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που ανέβασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Βασάλος για Τζέιμς στο Survivor

Survivor spoiler: Διαλύθηκε η κλίκα! Πλακώθηκαν άσχημα Νίκος Μπάρτζης - Τζέιμς Καφετζής!

Survivor spoiler: Ε, λοιπόν, όπως φαίνεται θα ζήσουμε να το δούμε κι αυτό στο Survivor! Το Athensmagazine.gr από νωρίς σήμερα 24/3 σας αποκάλυψε ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι οπότε... ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας!

Η αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη όπως αναφέρει η εκπομπή Ευτυχείτε θα φέρει την πρώτη ρήξη μεταξύ των δυο... κολλητών, Τζέιμς και Νίκου.

Survivor spoiler: Καυγαδίζουν Τζέιμς και Νίκος

Για την ακρίβεια η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Αυτό που θα σας πω θα φανεί λίγο στο τέλος του σημερινού επεισοδίου αλλά πιο έντονα την Κυριακή. Βλέπετε αυτούς τους δυο άντρες, τον Τζέιμς και το Νίκο Μπάρτζη. Επειδή θα χαθεί πάρα πολύ έντονα η ψυχραιμία στη Μπλε ομάδα, μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας θα δούμε αυτούς τους δυο άντρες να τσακώνονται λίγο. Θα τα βρουν αλλά θα υπάρξει ένταση μεταξύ τους. Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε μια λογομαχία μεταξύ αυτών των δυο που είναι φίλοι.", είπε η δημοσιογράφος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share