Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ολοκλήρωσε την... νέα κωλοτούμπα η τριάδα - Υποψήφιοι Τζέιμς και Χριστίνα

Συμπλήρωσαν την τριάδα με την Άννα Μαρία

24 Μαρτίου 2021 01:04
Survivor 4: Ολοκλήρωσε την... νέα κωλοτούμπα η τριάδα - Υποψήφιοι Τζέιμς και Χριστίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μπλε ομάδα «μίλησε» στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor και συμπληρώθηκε, έτσι, η τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση, με τον Τζέιμς Καφετζή και την Χριστίνα Κεφαλά να συμπληρώνουν την υποψηφιότητα της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Η ομάδα βρέθηκε στο συμβούλιο υποχρεωμένη να ψηφίσει έναν ακόμη υποψήφιο και ο Νίκος Μπάρτζης έπρεπε να υποδείξει τον τρίτο. Η κάλπη, λοιπόν, έδειξε τον Τζέιμς, με τους περισσότερους να αναφέρουν πως πρέπει να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας.

Survivor 4: Άννα Μαρία, Τζέιμς και Χριστίνα... στον τάκο

Όταν, όμως, ο Νίκος είχε την ευκαιρία να δώσει την Ελευθερία ως τρίτη υποψήφια, καθώς η τριάδα εκείνη ψήφιζε στην κάλπη, σκέφτηκε μάλλον τη δημοτικότητά της και, για αυτό το λόγο, στράφηκε προς την Χριστίνα, υποδεικνύοντας την ίδια.

Survivor spoiler 13/03: Απίστευτο παιχνίδι της παραγωγής - Απέρριψε τον Λιβάνη κι έστειλε μόνο τον Σάκη στη Μαριαλένα

Survivor spoiler: Ένα απίστευτο παιχνίδι έκανε η παραγωγή του Survivor, η οποία φαίνεται πως αποφάσισε να δημιουργήσει έντονα το στοιχείο της ίντριγκας για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αφού είναι πολύ πιθανό να απέρριψε τον Γιώργο Λιβάνη, για να βάλει στο παιχνίδι τον Σάκη Κατσούλη.

Η είσοδος του τελευταίου στο ριάλιτι επιβίωσης έφερε σε δύσκολη θέση τη Μαριαλένα, καθώς δεν είδε μόνο τον Σάκη, αλλά και την Χριστίνα Κεφαλά μαζί του. Ο Σάκης συνδέεται ερωτικά και με τα δύο κορίτσια, γεγονός που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, ειδικά από την ώρα που η Μαριαλένα αποφάσισε να μπει στην υποομάδα του πρώην της, αφήνοντας εκείνη του Τζέιμς.

Survivor spoiler: Απίστευτο σκηνικό - Η παραγωγή έριξε «χυλόπιτα» στον Λιβάνη κι έστειλε μόνο τον Σάκη στη Μαριαλένα

Όλο αυτό τον καιρό που πέρασε, παράλληλα, με την κοινή συμβίωση των τριών παικτών, ο Γιώργος Λιβάνης έμοιαζε να μην αρέσκεται ιδιαίτερα σε αυτά, που έβλεπε. Στις συνεντεύξεις του δεν έκρυβε την ενόχληση για το γεγονός αυτό, αλλά φαίνεται πως τελικά είχε λόγο, μιας και υπονοήθηκε πως ο ΣΚΑΪ μπορεί να του έριξε «χυλόπιτα».

Σύμφωνα με όσα υπονόησε η Ασημίνα Ιγγλέζου στο Open, η Μαριαλένα είχε μιλήσει στους συμπαίκτες της, τόσο για τον πρώην (Σάκη) όσο και τον νυν (Λιβάνη), προσθέτοντας πως περίμενε να μπει κάποιος από τους δύο στο παιχνίδι. Η αναφορά αυτή θα μπορούσε να σημαίνει, επί της ουσίας, ότι αμφότεροι είχαν κάνει αίτηση, αλλά η παραγωγή αποφάσισε να φέρει στο ριάλιτι μόνο τον Σάκη, θεωρώντας ίσως, ότι θα είχε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον η άφιξή του στον Άγιο Δομίνικο. Ο ίδιος ο τραγουδιστής, βέβαια, είχε διαψεύσει το θέμα αυτό, τονίζοντας ότι φοβάται τα αεροπλάνα.

Είναι βέβαιο, ότι η επιλογή της παραγωγής… πέτυχε διάνα, αλλά σε κάθε περίπτωση ξενέρωσε τον Γιώργο Λιβάνη, που τον τελευταίο καιρό αποφεύγει να συνδεθεί με οποιοδήποτε τρόπο με τη Μαριαλένα, αναφέροντας μόνο πως της εύχεται τα καλύτερα για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share