Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ώρα να κριθεί - Υποψήφια για αποχώρηση η Άννα Μαρία Βέλλη

Την έβγαλε στη σέντρα η ομάδα

23 Μαρτίου 2021 01:02
Survivor 4: Ώρα να κριθεί - Υποψήφια για αποχώρηση η Άννα Μαρία Βέλλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήρθε η ώρα για να κριθεί μετά από πολύ καιρό η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία για πρώτη φορά μετά την πρώτη εβδομάδα του Survivor, τίθεται στην κρίση του κοινού ως υποψήφια προς αποχώρηση.

Μετά από ένα συμβούλιο με εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας, ως συνέχεια όσων έγιναν στην παραλία τους, η ψηφοφορία εξελίχθηκε σχεδόν σε θρίλερ, αφού οι ψήφοι της Άννας Μαρίας και της Ελευθερίας ήταν πολύ κοντά.

Survivor 4: Στην κρίση του κοινού η Άννα Μαρία Βέλλη

Τελικά, όμως, η Άννα Μαρία βγήκε... στον τάκο με τέσσερις ψήφους έναντι τριών της Ελευθερίας και μίας για τον Τζέιμς, με τη Μαριαλένα σχεδόν να κάνει ζημιά στην υποομάδα της, καθώς δε θα ψήφιζε ποτέ την Άννα Μαρία.

Survivor spoiler: Από την αρχική ομάδα των Διασήμων έχουν μείνει μόλις 4 παίκτες μετά από 2,5 μήνες!

Μπορεί καλά καλά το Survivor να μην έχει κλείσει 3 μήνες ζωής όμως από τους αρχικούς παίκτες της ομάδας των Διασήμων έχουν απομείνει μόλις 4 παίκτες και όχι από αυτούς που λες δυνατά χαρτιά!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Είναι αλήθεια πως ο αρχικός προγραμματισμός των ομάδων ήταν τραγικός από την παραγωγή και η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες έφερε γρήγορα αλλαγές και την αλλαγή από Διάσημους και Μαχητές σε κόκκινη και μπλε ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Φανταστείτε λοιπόν πόσο αδιάφοροι ήταν οι παίκτες που επέλεξε η παραγωγή ως Διάσημους αρχικά που μόλις τέσσερις έχουν μείνει και δεν προβλέπεται να κάτσουν και για πολύ αφού θεωρητικά είναι αδύναμοι παίκτες! Ο λόγος για τους Τριαντάφυλλο, Αλέξη Παππά, Άννα Μαρία Βέλλη και Ελευθερία Ελευθερίου!

Survivor spoiler: Από την αρχική ομάδα των Διασήμων έχουν μείνει μόλις 4 παίκτες

Το Survivor ξεκίνησε στα τέλη Δεκεμβρίου του περασμένου έτους και 2,5 μήνες μετά έχουν αντέξει μόλις 4 Διάσημοι από την αρχικά κόκκινη ομάδα που πήγαινε από ήττα σε ήττα. Ποιοι είναι αυτοί που έχουν αποχωρήσει; Οικειοθελώς οι Κάτια Ταραμπάνκο και Πάνος Καλίδης, ενώ βάση ψηφοφορίας από χαμένες ασυλίες οι Μιχάλης Αρναούτης, Αγγελική Λάμπρη, Περικλής Κονδυλάτος και Γιώργος Κοψιδάς!

Survivor Διασημοι

Στη συνέχεια από παίκτες που μπορούν να χαρακτηριστούν Διάσημοι και μπήκαν μετά στο παιχνίδι αλλά αποχώρησαν είναι οι Ανθή Σαλαγκούδη, Ασημίνα Ιγγλέζου, Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Μαριπόζα! Όλες για τον έναν ή τον άλλον λόγο αποτελούν σήμερα παρελθόν από το Survivor 4 και έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την περιπέτειά τους στον Άγιο Δομίνικο!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share