Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 18/03: Τέλος οι "Κόκκινοι" και οι "Μπλε"

Ραγδαίες εξελίξεις στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ

18 Μαρτίου 2021 07:54
Survivor spoiler 18/03: Τέλος οι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor 4 με ανατροπή που ελάχιστοι περίμεναν!

Συγκεκριμένα νωρίτερα από ό,τι αρχικά προγραμματιζόταν θα λάβει χώρα η ένωση των δύο ομάδων στο Survivor.

Οι δύο ομάδες θα ενωθούν άμεσα και όχι λίγο πριν το φινάλε του κύκλου όπως συνηθίζεται και όπως περίμεναν οι περισσότεροι να συμβεί.

Πρόκειται για κίνηση που αναμένεται να ξαφνιάσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του Survivor που οι δύο ομάδες θα γίνουν μία τόσο σύντομα, με τους λόγους που οδήγησαν παραγωγή και ΣΚΑΪ σε αυτήν την απόφαση να είναι αδιευκρίνιστοι.

Survivor spoiler Ένωση

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι φανατικοί θεατές του Survivor (και είναι πάρα πολλοί όπως μαρτυρούν τα καθημερινά νούμερα τηλεθέασης) τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, καθώς το πραγματικό παιχνίδι μετά την ένωση ξεκινάει.

Μια μάχη στρατηγικής και χαρακτήρων που θα κορυφωθεί το προσεχές διάστημα γιατί όπως όλοι ξέρουν, Survivor είναι το παιχνίδι που παίζουν 11 μπλε εναντίον 11 κόκκινων και στο τέλος αποχωρεί όποιος είναι προτεινόμενος μαζί με τον Τριαντάφυλλο!

Survivor 4: Έφυγε με ψηλά το κεφάλι - Αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς

Μετά από ένα έντονο και γεμάτο καυγάδες συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον παίκτη που συγκέντρωσε τις λιγότερους ψήφους και τελικά αποχωρεί από το Survivor.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, Τριαντάφυλλος, Γιώργος Κοψιδάς και Μαριάνθη είναι σε γενικές γραμμές οι πρωταγωνιστές των τσακωμών που επικρατούν συνεχώς στην καλύβα των Κόκκινων.

Μετά από μια πανηγυρική νίκη ωστόσο της ομάδας, για πολύ λίγο τα πνεύματα ηρέμησαν, με τον Κόρο μάλιστα να κάνει ένα βήμα πίσω και να προσφέρει φαγητό στον Ντάφι, με τον ίδιο βέβαια να το αρνείται.

Survivor 4: Τέλος από το ριάλιτι επιβίωσης ο Γιώργος Κοψιδάς

Η κόντρα του τελευταίου με την υπόλοιπη ομάδα συνεχίστηκε και στο συμβούλιο, με τον Γιώργο Λιανό να βάζει μια τελεία προκειμένου να ανακοινώσει το αποτέλεσμα.

Τελικά, ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor, είναι ο Γιώργος Κοψιδάς, όπως ακριβώς σας είχαμε ήδη αποκαλύψει από το πρωί της Τετάρτης.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share