Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Χάος στην «κόκκινη» παραλία - Ο «Κόρο» έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο και εκείνος το αρνήθηκε

Είπε «όχι» ο «Ντάφι» - Θεώρησε την κίνηση ψεύτικη

18 Μαρτίου 2021 00:54
Survivor 4: Χάος στην «κόκκινη» παραλία - Ο «Κόρο» έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο και εκείνος το αρνήθηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το φαγητό για ακόμη μια φορά αποτέλεσε την αφορμή για να καβγαδίσουν οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας στο Survivor, με τον Τριαντάφυλλο και τον Κόρο να είναι οι πρωταγωνιστές.

Τον τελευταίο καιρό ο Κόρο μπορεί συνεχώς να ψαρεύει, όμως έχει αρνηθεί κατηγορηματικά να δώσει φαγητό στον Τριαντάφυλλο, κάτι που έχει δημιουργήσει αμέτρητους καβγάδες.

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος είπε «όχι» στην προσφορά του «Κόρο» για φαγητό

Ωστόσο σήμερα, λίγο πριν την αποχώρηση ενός Κόκκινου, ο Κόρο ξανά ψάρεψε και αποφάσισε να μοιραστεί με όλους το φαγητό, μιας και κάποιος θα αποχαιρετήσει το παιχνίδι.

Ο Τριαντάφυλλος όμως αρνήθηκε να φάει, καθώς θεώρησε ότι ήταν μια αρκετά ψεύτικη κίνηση και πως δεν σήμαινε τίποτα για τον Κόρο, ενώ ο Ντάφι θα το δεχόταν μόνο αν συμφωνούσαν να συμφιλιωθούν, κάτι που οι συμπαίκτες του μάλλον δεν επιθυμούν.

Survivor 4: «Αυτή την πίστα η Σαλαγκούδη την είχε για πλάκα»

Το Survivor συνεχίστηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης (17/3) με έπαθλο επικοινωνίας, με το Twitter να… αναπολεί την Ανθή Σαλαγκούδη και τις επικές της στιγμές στη λάσπη, σαν… να μην πέρασε μια μέρα.

Η παρουσιάστρια θα μείνει πάντοτε στις καρδιές των φαν του ριάλιτι επιβίωσης ως η χειρότερη παίκτρια, που έχει περάσει από αυτό, και δε διστάζουν να τη θυμηθούν με κάθε αφορμή και ο νέος στίβος μάχης τους την έδωσε, αφού η Ανθή είχε γράψει ιστορία με το πώς εκείνη κυλιόταν… στο σπα.

Survivor 4: Το αγώνισμα θύμισε... Σαλαγκούδη στο Twitter που σχολίασε και Ντάφι-Κοψιδά

«Τέτοιες πίστες τις είχε για πλάκα», ήταν ένα εκ των σχολίων στο Twitter, δείχνοντας πως η Σαλαγκούδη ποτέ δεν ξεχνιέται, ενώ αρκετοί μίλησαν και για την κόντρα των συνυποψηφίων προς αποχώρηση, Τριαντάφυλλου και Γιώργου Κοψιδά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share