Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Survivor 4: Απαράδεκτη η κόκκινη ομάδα - Ο Τριαντάφυλλος ζήτησε συγγνώμη κι εκείνοι συνέχισαν να του επιτίθενται

Έφτασαν σε σημείο να αμφισβητήσουν το γιατρό που διέγνωσε τον τραυματισμό του!

18 Μαρτίου 2021 00:33
Survivor 4: Απαράδεκτη η κόκκινη ομάδα - Ο Τριαντάφυλλος ζήτησε συγγνώμη κι εκείνοι συνέχισαν να του επιτίθενται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια απαράδεκτη κίνηση στο Survivor προχώρησε η κόκκινη ομάδα, η οποία είδε τον Τριαντάφυλλο να ζητά συγγνώμη στη διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας, συνεχίζοντας την εναντίον του επίθεση και αμφισβητώντας ακόμη τον τραυματισμό του.

Λίγο μετά το τέλος του επάθλου επικοινωνίας, ο τραγουδιστής, που νωρίτερα αποθέωσε και τον Γιώργο Κοψιδά, θέλησε να μιλήσει στην υπόλοιπη ομάδα, ζητώντας συγγνώμη για όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, κάτι που δε μοιάζει να συγκίνησε τους συμπαίκτες του, οι οποίοι την επόμενη μέρα συνέχισαν τα «καρφιά» στην παραλία.

Survivor 4: Η συγγνώμη του «Ντάφι» δεν έγινε αποδεκτή

Άπαντες σχεδόν θεώρησαν, ότι η συγγνώμη ειπώθηκε, επειδή ο Τριαντάφυλλος θέλει απλά να μείνει στο παιχνίδι και να δημιουργήσει ξανά συμμαχίες. Δε σταμάτησαν εκεί, ωστόσο, αφού στη συνέχεια ο «Ντάφι» μίλησε για τον τραυματισμό του, αναφέροντας επίσημη διάγνωση του γιατρού, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τον αμφισβητεί ακόμη.

Survivor 4: «Αυτή την πίστα η Σαλαγκούδη την είχε για πλάκα»

Το Survivor συνεχίστηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης (17/3) με έπαθλο επικοινωνίας, με το Twitter να… αναπολεί την Ανθή Σαλαγκούδη και τις επικές της στιγμές στη λάσπη, σαν… να μην πέρασε μια μέρα.

Η παρουσιάστρια θα μείνει πάντοτε στις καρδιές των φαν του ριάλιτι επιβίωσης ως η χειρότερη παίκτρια, που έχει περάσει από αυτό, και δε διστάζουν να τη θυμηθούν με κάθε αφορμή και ο νέος στίβος μάχης τους την έδωσε, αφού η Ανθή είχε γράψει ιστορία με το πώς εκείνη κυλιόταν… στο σπα.

Survivor 4: Το αγώνισμα θύμισε... Σαλαγκούδη στο Twitter που σχολίασε και Ντάφι-Κοψιδά

«Τέτοιες πίστες τις είχε για πλάκα», ήταν ένα εκ των σχολίων στο Twitter, δείχνοντας πως η Σαλαγκούδη ποτέ δεν ξεχνιέται, ενώ αρκετοί μίλησαν και για την κόντρα των συνυποψηφίων προς αποχώρηση, Τριαντάφυλλου και Γιώργου Κοψιδά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share