Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Αποθέωσε Κοψιδά ο Τριαντάφυλλος - «Το σωστό είναι να φύγω εγώ»

Φοβερή δήλωση μετά το κράξιμό του πριν από το αγώνισμα

18 Μαρτίου 2021 00:17
Survivor 4: Αποθέωσε Κοψιδά ο Τριαντάφυλλος - «Το σωστό είναι να φύγω εγώ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή την σημερινή νίκη της Κόκκινης ομάδας στο Survivor και την συγκλονιστική επίδοση του Γιώργου Κοψιδά, ο Τριαντάφυλλος προχώρησε σε μια αξιοσημείωτη δήλωση.

Οι δυο παίκτες τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε μια συνεχή κόντρα και οι μπηχτές και τα καρφιά που ανταλλάσσουν μεταξύ τους δεν έχουν τελειωμό.

Survivor 4: Από το κράξιμο... στην αποθέωση για τον Κοψιδά ο «Ντάφι»

Μπορεί στην αρχή του επεισοδίου ο Ντάφι να δήλωσε πως χαίρεται πως είναι μαζί με τον Κοψιδά υποψήφιοι προς αποχώρηση, γιατί είναι ευκαιρία να τον διώξει από το παιχνίδι, ωστόσο μετά την νίκη τους φαίνεται να άλλαξε γνώμη.

Ο Γιώργος Κοψιδάς απόψε σημείωσε άριστη επίδοση αγωνιστικά και αυτό τονίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του, ακόμα και από τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια του στον ηθοποιό της ομάδας ενώ μάλιστα επισήμανε πως θα ήταν δίκαιο το βράδυ να αποχωρίσει ο ίδιος και όχι ο Γιώργος Κοψιδάς.

Survivor 4: Αδιανόητη γκάφα της παραγωγής - Αποκάλυψε… από το αγώνισμα ποιος παίκτης αποχωρεί

Σε μια αδιανόητη γκάφα προχώρησε η παραγωγή του Survivor, η οποία αποκάλυψε… από το αγώνισμα κιόλας ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί στο επεισόδιο της Τετάρτης (17/3).

Συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός του ριάλιτι επιβίωσης στο Twitter ανήρτησε φωτογραφίες, όπως συνηθίζει, από το αγώνισμα επικοινωνίας, κάνοντας όμως και το λάθος να μας ενημερώσει για το ποιος φεύγει από το παιχνίδι. Ο παίκτης που αποχωρεί και επίσημα, δηλαδή, είναι ο Γιώργος Κοψιδάς.

Survivor 4: Η παραγωγή... πρόδωσε την αποχώρηση του Κοψιδά

Η ανάρτηση έγραφε: «Τρεις νίκες για τους μπλε και μια νίκη για τους Κόκκινους είχε αυτή η εβδομάδα, ενώ αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς! Ποια ήταν η αγαπημένη σας στιγμή;». Η ανάρτηση διαγράφηκε λίγο αργότερα, ωστόσο οι χρήστες πρόλαβαν να φωτογραφίσουν το στιγμιότυπο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share