Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 17/03 part.2 οριστικό: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

17 Μαρτίου 2021 10:50
Survivor spoiler 17/03 part.2 οριστικό: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Σας ενημερώσαμε από το πρωί ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα και επιβεβαιώνεται το όνομα που σας αποκαλύψαμε!

Ποιος παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει; Συγκεκριμένα πριν από ελάχιστες ώρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του συμβουλίου αποχώρησης. Οι τρεις παίκτες που βρέθηκε στην διαδικασία να ψηφιστούν από το κοινό ήταν ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάνθη και ο Γιώργος Κοψιδάς, όπως ο ίδιος ζήτησε να συμβεί μέσω της ατομικής ασυλίας της Νικολέτας!

Οι κόκκινοι έχασαν για δεύτερη συνεχόμενο μέρα την ασυλία της εβδομάδας με αποτέλεσμα να βρεθούν στον τάκο οι τρεις παίκτες! Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή σας είχαμε βάλει στην διαδικασία να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία. Στην δική μας λοιπόν ψηφοφορία το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο, όπως και σε άλλες διαδικτυακές ψηφοφορίες που έχουμε δει.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα (17/03);

Τα γυρίσματα λοιπόν ολοκληρώθηκαν και ένας από τους τρεις παίκτες, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται στο ξενοδοχείο και ετοιμάζει τις αποσκευές του για την επιστροφή στην Αθήνα, μαζί με τον Πάνο Καλίδη που αποχώρησε πριν λίγες ημέρες.

Ποιον παίκτης είναι αυτός; Το πρωί σας αποκαλύψαμε πως με βάση τις διαδικτυακές ψηφοφορίες πανηγυρικά εκτός Survivor φαίνεται να είναι ο Γιώργος Κοψιδάς! Ο ηθοποιός ακόμα και αν δεν αποχωρήσει σήμερα θα φύγει μέσα στις επόμενες μέρες και το Athensmagazine.gr από χτες σας είχε ενημερώσει ότι ζήτησε να είναι υποψήφιος ώστε να φύγει και να μην χρειαστεί να υπάρχει άλλη οικειοθελής αποχώρηση από το Survivor!

Επιβεβαιώνεται όμως αυτή η διαρροή;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ

: Survivor spoiler ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Το spoiler λοιπόν επιβεβαιώνεται και ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ήδη εκτός Survivor! Πάντως από χτες σας έχουμε αποκαλύψει πως ήλπιζε να αποχωρήσει ώστε να μην χρειαστεί να γίνει... οικειοθελώς αφού θα έπρεπε να αποχωρήσουν δύο παίκτες!

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share