Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 17/03, part.2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Βρίσκεται στο ξενοδοχείο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

17 Μαρτίου 2021 09:42
Survivor spoiler 17/03, part.2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Βρίσκεται στο ξενοδοχείο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ημέρα αποχώρησης η σημερινή (17/03) από το Survivor 4 με τους Τριαντάφυλλο, Μαριάνθη και Κοψιδά να δίνουν τη μεγάλη μάχη.

Ποιος παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει; Συγκεκριμένα πριν από ελάχιστες ώρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του συμβουλίου αποχώρησης. Οι τρεις παίκτες που βρέθηκε στην διαδικασία να ψηφιστούν από το κοινό ήταν ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάνθη και ο Γιώργος Κοψιδάς, όπως ο ίδιος ζήτησε να συμβεί μέσω της ατομικής ασυλίας της Νικολέτας!

Οι κόκκινοι έχασαν για δεύτερη συνεχόμενο μέρα την ασυλία της εβδομάδας με αποτέλεσμα να βρεθούν στον τάκο οι τρεις παίκτες! Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή σας είχαμε βάλει στην διαδικασία να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία. Στην δική μας λοιπόν ψηφοφορία το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο, όπως και σε άλλες διαδικτυακές ψηφοφορίες που έχουμε δει.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα (17/03);

Survivor spoiler 17/03, part.2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Βρίσκεται στο ξενοδοχείο!

Τα γυρίσματα λοιπόν ολοκληρώθηκαν και ένας από τους τρεις παίκτες, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται στο ξενοδοχείο και ετοιμάζει τις αποσκευές του για την επιστροφή στην Αθήνα, μαζί με τον Πάνο Καλίδη που αποχώρησε πριν λίγες ημέρες.

Ποιον παίκτης είναι αυτός; Σίγουρο spoil δεν έχουμε ακόμα αλλά με βάση τις διαδικτυακές ψηφοφορίες πανηγυρικά εκτός Survivor φαίνεται να είναι ο Γιώργος Κοψιδάς! Ο ηθοποιός ακόμα και αν δεν αποχωρήσει σήμερα θα φύγει μέσα στις επόμενες μέρες και το Athensmagazine.gr από χτες σας είχε ενημερώσει ότι ζήτησε να είναι υποψήφιος ώστε να φύγει και να μην χρειαστεί να υπάρχει άλλη οικειοθελής αποχώρηση από το Survivor!

Αν δεν έχουμε κάποια μεγάλη ανατροπή μέσα στα επόμενα λεπτά σήμερα θα δούμε τον Γιώργο Κοψιδά να παίρνει την δάδα του και να αποχωρεί.

Survivor spoiler 17/03, part.2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share